|
ЗБУНЕТОВА ТЕМА |
Внеси реплика | страница <1 23456 137> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dali ako nekoj kako mlad bil rasipano dzubre, kako star treba da mu se pomogne da prejde ulica ili da se butne pod avtobus ?
|
|
nemo84
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Збунет и двете може да се искоренат и со многу похумани и попаметни методи. Не се луѓето виновни што државата на која и плаќаат даноци не им обезбедува услови за соодветно образование и работа.
Воопшто не ми се допаѓа твојов сталинистичко-хитлерски метод на размислување барем не на конкретната целна група. Со физичка ликвидација би можел да се искорени кичот ( на нашки кажано сељандурината) како што се цеца и нејзините компањони. Цела србија како држава, сите што слушаат турбофолк и што не си ја сакаат таковинта своја. |
|
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vaka sekoj den ke pisuvame crtki za serenje
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Mr.Bodycheck Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1780 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i toa kako, samo da ti kazam sto vcera izedov, a drugoto sto denes sedeme cel den do skarava
|
|
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so fizicko obrazovanie
|
|
Trilili
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posto sum kulturen decko, uz pomaganje ne zboruvam za istorija!
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo!!! Edino nesto sto bi likvidiral na balkanot e toa. turbofolkerite. Bravo be prijatele, odlicna zamisla. Si ZA da napravime antiturbofolkersko-teroristicka organizacija? kje zememe kamikazi koga kje praat koncerti na stadion so avionot u stadion i nema vekje da im tekne da go slushaat toa gjubre |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogumina ziveat vo surovi uslovi i od koi se veke poremeteni i pretvoreni vo monstrumi taka da ne postoi soodveten nacin za resocializacija (na primer toj sto e po turbo folkot ne mozes veke da go vratis na praviot pat) Znaci ostanuvam na mislenjeto deka tie ( iako ne e nivna vina ) treba celosno da se eliminiraat i novite generacii nanovo vnimatelno da se odgajuvaat i kako najvazno ne smee sekomu da se dozvoli da se razmnozuva. Sto znaci nesoodvetnite edinki moze da se koristat kako robovi, no obavezno da bidat sterilizirani.
P.S. Decata postojat za da gi popravat greskite na roditelite - I Ching |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=Lazycat]Сте имале ли секс со некоја од форумов?
Ne, ama bi sakal, so edna navistina posebna i mene draga osoba na koja se trudam da i stanam drag i mil. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Normalno, no nekako mi se malku tecni . Vikaat deka Avgust bil mesec na serkovcite |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Treba da odam do trgovski da poe*am pari nesto, a posle u irski pab, ke me cekaat, a megu niv edna ima namera da mi dae, taka predosekam
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stedi gi parite za taa sto ke ti dade
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oeeeeh ! Dobro bese, baska i evtino pominaav !
Se ok*raziv i u momentov mislam deka niedna ne moze da mi odolee, mozebi e vreme da pobaram nesto slicno i na edna od nasite |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima, kutrioti |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 137> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |