|
Сајбер секс |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |||
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nemozam da go opravdaw pustanjeto na web camerata i toj od ednata strana masturbira jas od drugata i se gledame eden so drug.ova ne e sporedlivo so nikakov sex i ne e sex.bolest!
|
|||
maruska
Нов член Регистриран: 16.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 34 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не реков дека го осудувам.....порано да, сега не.....кој што сака нека си прави, нивни живот...ако сметаат дека сакаат да имаат нека имаат.....а мислам дека секој што има дома компјутер тоа го сторил....како што кажа ти...прво од љубопитност а потоа за задоволување на потреби.......и сметам дека дарко требаше да биде малку попрецизен дали мислел за сексање или за врска.......ама јас како што гледам ти веќе си имал такво искуство, чим не го осудуваш ......ајде, ајде признај си.... |
|||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
paaa...sajber seksot...za kogo kako...za nekoj e normalna rabota za nekoj golema glupost...a inace...za ovaa so vi kazuvav vo prethodniot moj post...taa sekoj den ima sajber seks...taka da za nea e mnogu normalna rabota...a zasto go prai toa...ne znam...dali e osamena...a mozno e i toa...tie sto go pravat toa...sajber seks...mozno e da go pravat od osamenost...nema nikoj pokraj niv da im gi zadovoli nivnite potrebi pa si masturbiraat na internet |
|||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|||
MisIcA,
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa nemaat druga rabota...a stvarno e bezveze...SAJBER SEX...ne ide...si zastanal pred kompjuter i masturiras
|
|||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
|||
MisIcA,
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
no nekoi go opravduvaat normalno bilo da masturbiras pred kompjuter
|
|||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
epa sea...so da im praime...ako im se masturbira pred kompjuter neka masturbiraat...so sea
|
|||
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I sljak vrz tastaura, pa i monitor, sve ulepeno
|
|||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eeee da da imas pravo
|
|||
|
|||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I ke dojdat vnuci od sestra i : - Vujce. daj malku da igrame na kompjuter
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Болна ствар уше и веб кам да има
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |