|
ДАЛИ АЛЛАХ (Бог) Е СЕМОЌЕН? |
Внеси реплика | страница <1 23456 17> |
Автор | |
аџија
Сениор Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако тој посака да биде, може.
Или не е Семоќен. Просто и јасно за секое дете да сфати... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DRAMATIKAAAAAAAAAAAAAA brate kako nerazbiras semokjiot dozvoluva se |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
harbur
Сениор Регистриран: 10.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од harbur - 17.Декември.2006 во 01:26 |
|
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj folozofirajte sega vo prazno.Zatoa i nikoj ne vi ja razbira verata i mnozinstvoto hristijani stanuvaat ateisti.Ili se glupi i nemozat da ja razberat taa vasa vera ili stvarno e apsurdno da se veruva vo nea. |
|
harbur
Сениор Регистриран: 10.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 132 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
. Изменето од harbur - 17.Декември.2006 во 01:26 |
|
|
|
Islam-HAK
Сениор Регистриран: 11.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zarem vredi li da se komentira ova ?
Sto mislis be ti adzija i ostanatite kolku Bogovi ima 1 ili 100?
Ova e smesno od tvoja strana.
|
|
Allah je doista i moj i vaš Gospodar, pa se Njemu klanjajte; to je Pravi put!
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a si cul za muslimanski ateisti? hahahhahaha
kaj zabega kalife ako e ateista sto go povrzuvas so bilo koja vera |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da brat .Nemanjeto sigurnost vo veruvanjeto doveduva do ludilo. Tie nikogas nemozat nesomneno da veurvaat kako nie.Non stop ke gi macat tie najasni stvari vo hristijanstvoto,zatoa i nemozat da najdat spokojnost nikogas.Ehhh kolku e golem blagodatot da veruvas vo Allah eden i edinstven koj zasluzuva da go obozavas. |
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако бе друже, никој тебе не те тера да ја разбереш Божјата љубов кон човекот. Заради таа љубов тој претрпе се. Не заради тоа што е глупав (не знам како не ти е срам да богохулиш вака), ниту затоа што е нелогичен. Туку затоа што е Создател кој Љуби. А ако си родител, ќе знаеш дека се би направил за своето дете... Исто и Бог за да ја докаже својата љубов и да ги освои срцата на своите верни...
10...9....8....7...6....5....4....3...2....1....Туш!!!! |
|
Islam-HAK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa kade treba be adzija da vlezeme nie ?
A koj taka ne isfrlil i zapecatail ?
Eve ti zaklucok:
YOU ARE NOT BELONG HERE !!!
|
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa da koj ti brani obozuvaj go brate no sto trubis na cel svet za toa e toa ne mi e jasno |
|
|
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tolku samobendisan ko tebe nemam videno.Sam napaga sam sebesi si dava tusovi,sam si igra shah sam si dava mat.Pogledni posiroko bre
vide kako ti go isvirkaa protestantizmot i sega ostana drugiot problem,da frlas razni nevistini samo da ne bi vlegol nekoj vo Allahovata milost.Nemas dovolno kapacitet da bi nekogo razubedel vo bilo sto.Ama te stavel Allah dz sh vo temnica pa nema da progledas.
|
|
аџија
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој ме исвиркал? Па не виде дека и таму поделив нокаути??? се шалам бе шала настрана, овде стварно ве посрамотив... Ај ќе си легнам да си праите и вие малце муабет...
|
|
Islam-HAK
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Abe sto znaes ti za Vera be adzija, prvo zemi od Korisnickoto Ime pa posle od tvoite postovi, bez vrska .... |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |