|
Дечко/девојка од друг град |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | ||
Milica.B
Сениор Регистриран: 25.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epa samo ednina li?
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Времето ќе покаже се. И не само дечко од друг град, познавам примери на успешни врски кои завршиле со брак помеѓу луѓе од 2 различни држави, па дури и 2 различни континенти Се зависи од љубовта, довербата и колку се спремни и сигурни двајцата дека сакаат да останат заедно |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аааа не!
Платонска љубов -не! Џабе сте заедно, коа не можеш ни да го пипнеш, ни да го штипнеш... |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Луди мои.... таа Прилеп , овај Штип, се гледаат еднаш во 100 години.... абеее оди ајде... не се тоа 10 , 20 , 50 километри.... 150 се мајко му.... ме изиритира вчера од контакт ме извади....
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што се 150 км земјава не ни е толку голема па да претставува проблем ако имаш девојка/дечко од друг град... Километрите не се битни кога е љубовта во прашање
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
штета за никот ти
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еј 150 км - таман е.
Ем блиску, ем доволно далеку |
||
menegin
Група Регистриран: 08.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сум немал дечко од друг град
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Стави се во филм малце....
Имаш некои 17, оддалеченост од (пример) 70 километри , куп книги за читање за на школо, другари, другарки , мама ,тато сите гушат нешто и очекуваат од тебе, срце имаш преполно со љубов , ти се чини ќе пукнеш а имаш во новчаникот 100 денари кои не се доволни ни за карта на автобус ... а и да стигнеш таму со помош на маѓии и трикови.... треба да изгубиш цел ден (заборави учење, кафе, спиење... се) , да се бркаш со превоз , дали да се бакниш, дали да зборниш побрзо или само да се пулиш во неа/него ко теле во шарена врата пошто веќе си ги заборавил цртите на лицето од претходниот пат кога сте се виделе (минимум 2 недели обично).... едноставно премалку е времето шо ти е ограничено од еден автобус до друг. Можеби нема 150 километри, ама и тие 50 што ги имав јас (своевремено) ми изгледаа како 2000 со оглед на тоа што не можев да ги поминам кога сакам туку требаше да се чека чудо.... Батали патот.... не знаеш што се случува таму, со кого е , како е и зошто е.... нема мигови , нема моменти , се што се случува е однапред планирано и нема време за уживање.... можеби кога ќе имам 25 годиним, возачка дозвола и пари за гориво за да можам комотно да си се фрцкам од ваму до таму и обратно , ќе размислувам поинаку, ама сега за сега само едно страшно гласно НННЕЕЕЕЕЕеееееееее Страшно изгледа? |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А девојка
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
menegin
Група Регистриран: 08.Јануари.2011 Статус: Офлајн Поени: 67 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ни тоа чудо сум го немал |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изгледа вака----> Слатки маки...уживаш...и пливаш |
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Калии... колку е убаво кога не ти е на глава.....
солзи ти идат на очи оти не можите да се видите и ти иди да се анкеш од земја пошто не гледаш решение.... Сега бегам подалеку од тоа....„уживање“.... јас не уживав да ја гледам само на ФБ... Изменето од volkswagen - 18.Јануари.2011 во 16:48 |
||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |