|
Како раскинувате? |
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Автор | ||
Macika
Нов член Регистриран: 28.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 29 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa ok da ama bolje ti e da ti kazat deka si za nigde za dzabe si trosel vreme i da ti raskinat t.e ponizat i batalat sto e dvojna bolka ili da ti kazat deka si ekstra tip ama deka ima nesto tuka sto ne e vo red,i treba da se prekine?
|
||
Maci4ka loves you
|
||
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kolku i da e light raskinuvanjeto sepak boli(kako rezultat od pogresnata investicija) ... a ona za laskanjeto ...pa i toa e uste pogolema navreda,demek konjot se prodava na pazar pa ajde sega da se pofali od zenskata strana ili nakratko receno ...ista riba vo razlicni pakuvanja Abe kako i da e iluzijava se prifakja od tvoja/nasa/vasa strana pa kolku i da ne saka covek. Изменето од gocefbn - 30.Април.2007 во 23:25 |
||
Make love and respect your profession
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ednostavno prestanuva , nema slusanje , nema emocii vo dopirot , nema nisto , ednostavno zavrsuva, bez zborovi seto se gasne i taka
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
MaVnaTa
Сениор Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
no ako devojkata ima emocii,te bara na mobilen da te slusne,dali ke ostanes gluv na povikot ili bi kazal da e kraj?
Изменето од MaVnaTa - 03.Мај.2007 во 08:27 |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nisto , ke i kazam da ne trosi dzabe vreme ,i samo pomisli na toa sto se mozeme mozevi e docna , a moze ne , dali krajot vaka mirisa nie dvajca da sme za vo bestraga
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
- Sekogas devojkata ima emocii i nikogas ne bi ostanal gluv zatoa sto sekoj nejzin zbor e melodicen i toa bi sakal da go slusnam vo zivo a ne samo preku telefon pa maker da se raboti i za izvinuvanje...pardon ,raskinuvanje |
||
Make love and respect your profession
|
||
BiggieSmalls
Група Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лесно е ... преку СМС, само ке пишеш .... " Немам кредит затоа
слушај, преку к*р си ми веке, не ме тражи, крај е. P.S. Врати ми ги
CDата шо ми останаа кај тебе"
|
||
Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
|
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa do cd ti dojde? sega na pretek cd-a.....samo toa so i treba go nema... |
||
BiggieSmalls
Група Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе мош ми е останало цдто од Windows Или па World Of Warcraft |
||
Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
како...??? смислувам онака монолог кој ем ке му даде до знаење ем нема да го натера да сече вени
Изменето од ACELERA - 04.Мај.2007 во 00:14 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
uaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zlobno nekoj kaza no istinito |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemoj be ti direkno od okolu se prasuva-kazuva |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so ima vrska
i taka se zavrsuva so sekoj na razlicna strana postoi li adekvaten nacin na bezbolnosta????????????????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
black-eyes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima....ako sakas...a ako nesakas i ne se potrudis....nema....za zal togas...
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |