![]() |
|
Дали и колку слушате метал?! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 14> |
Автор | |
Dragana ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Моментално слушам |
|
I'm not complete idiot...
Some Parts are missing |
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
koja pesna? znaete sto...aj kazete mi sto podrazbirate pod metal? najsmesno mi bese koga edna cura mi se furase deka slusa i koga ja prasav koi bendovi mi vika-aerosmith,bon jovi...... |
|
![]() |
|
CoLdPlAy` ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
јас да беф ќе и свртеф три шамари и ќе признаеше дек Цеца ја слушат :)
|
|
мариниште
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
pa ne,nemase potreba od 3 samari,posto posle izvesno vreme ja vidov vo KAFANA i se krsese na masa..... mrzam luge sto se praat nesto sto ne se |
|
![]() |
|
rebel kid ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 29 |
pa da.slusam,ali metal najveke doom metal(alle der kosmonauten,elodea,khanate,isis i dr.i grindcore(pig destroyer,phobia,container crustness from hell,magrudergrind,bolzn,mass grave i taka.i da doom i grind slusam cesto i ne mozam bez toa:D mada poveke hc,ali ne se propusta ova:D
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
0.5 % slusam
![]() |
|
![]() |
|
korny ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 8 |
![]() ![]() |
|
KOЯN
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Не слушам метал.... Али можеби понекад некоја песничка што ќе ми се засвиѓа....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
CoLdPlAy` ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Од метал најмногу слушам хеви, треш и прогресив. Слушам метал али сепак рок ми е на прво песто, па идат панк, и после метал :) |
|
мариниште
|
|
![]() |
|
korny ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 8 |
tolku mnogu slusam sto mislam deka nekoj den ke ogluvam
![]() |
|
KOЯN
|
|
![]() |
|
Ana_bt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 84 |
Mnogu retko slusam ....
Poveke go po4ituvam rokot....
|
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Nikogas
|
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
јееееееееееееееее ![]() ![]() ![]() and who is your favourite?? ![]() ![]() Изменето од SeXY - 16.Април.2007 во 16:52 |
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Da,slusam i toa dosta.I jas mislam deka ke ogluvam.
Da bidam iskrena nekogas i prinudno poradi decata. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |