|
Сакам Да Кажам ....... |
Внеси реплика | страница <1 23456 890> |
Автор | |
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам Да Кажам....
Утрово распеани детски гласчиња се
слушаат насекаде .....
КОЛЕДИЦА МЕЛЕДИЦА
И ПО НЕА ВАСИЛИЦА, ЕДНАШ МИ Е ВО ГОДИНА, ...КАКО ЦВЕЌЕ ВО ГРАДИНА, КОЛЕДЕ БАБО КОЛЕДЕ.... ДАЈ МИ ЕДНО КОСТЕНЧЕ, ЕДНОТО ЗА МЕНЕ , ДРУГОТО ЗА БРАТЧЕТО....... |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам ... пак се опукалив сношти на коледиште
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-Среќен Ви Бадник и среќен ви Божиќ Македонци и Македонки.Ви посакуваам да сте живи и здрави и секогаш добро расположени
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk ke ja mestime parickata vecer na vnucite....
so da se pravi...... neka se raduvaat decata.... Изменето од MyWay - 06.Јануари.2011 во 12:31 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Големи говеда се овие од Јувентус..
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... аеее... во 6 сабајлево се прибрав дома од коледево
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...беше на коледе бе?
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-форца Лацио бе
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк... колку многу нови слики на фејсон кај тебе.... да не имаш ти нов фото апарат? |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-ете еден паметен човек.Секоја му чест
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Овој владикава преспанско-пелагониски и администратор австралиско-новозеланадски изгледа си го бара... ќе го киднапираат на геј парада и ќе направат да му паднат клучевите.
Бтв, ништо ново бе батко, само досада. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk....neka badnikovata vecher go izbrishe se ona shto sakate da go zaboravite ,a Boziknoto utro vi splete poklon od zdravje ,ljubov i sreka...
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-пу пу пу ,скраја да е
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk.....vise greana rakija za mene NE!
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 890> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |