![]() |
|
Секс со непознат/а за една вечер |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | |
Autumn ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Епа сега... ако ми остави некој посебен впечток, зошто да не... Јас не се палам само на мачо изглед, јас сакам да видам шо човек е, како си игра, што мисли, да не е некој плиток...
Сексуалноста јас не ја мерам според изгледот, не не... Сакам да видам што има да понуди. И да е некој лепотан, а здрвен, шо ќе ми е? |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,....kaj moze chovek da te..............najde?
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
"in everyman's fantasy" brza...
|
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
Гаргамел ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2011 Статус: Офлајн Поени: 81 |
mene ne mi dava nikoja ni poznata ni nepoznata ni za edna vecer trebase Micka da ja prevrtuvam ama pamet
|
|
![]() |
|
Erco ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Мај.2009 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 11 |
pa mislam deka e toa idnina
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
neeeeeeeeee... ne sum jas tolku "lesen"...
|
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
pajser ![]() Сениор ![]() ![]() kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
wow ., biser a tebe zdrven ne ti treba shto ke ti e ., vazhno lepotan ., pa i mlitav neka e ![]() ![]() |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Сексот за една вечер си е убава ствар за мене и јас си ја подржувам и секогаш кога имам можност ја користам.Па вие ме критикирајте колку си сакате .Само ќе добавам и едно линкче
Зошто е добар сексот за една вечер? |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Против тоа сум... после цело време ќе мислам да не имала некоја болест... |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
хахха ![]() ние во Бугарија имаме една поговорка и во неа се кажува :кој го е страв од мечки да не оди во гората па истата работа и со тебе Ли . Гледај кога се пушташ на некоја девојка или кога она ти се пушта
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
... тоа е македонска поговорка ...
![]() јас сум старомоден... не сум имал секс со ТОТАЛНО непозната жена...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ете тоа е објаснувањето на твојот страв .Во старомодноста
![]() |
|
![]() |
|
saguaro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 25.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 482 |
Старомодноста подразбира неспиење со еден куп фантом партнери.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
zoshto so nepoznat/a?
![]() ....zarem prvo nema da se ...zapoznaesh ? ![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |