![]() |
|
Секс со шефот? ЗА или ПРОТИВ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
од вчера имам шефица, секс-бомба...ќе биде напнато на работа
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Задоволство и работа не се меша. Има многу риби во морето
![]() |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
абе не се меша ама ќе биде тешко да мора секој ден да ја гледам а да бидам службен
![]() |
|
![]() |
|
evangeline ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6759 |
Нема да ја гледаш во лице, најди некој подобар дел...
Тогаш не се смета дека ја гледаш ![]() |
|
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
![]() |
|
ако и сметаше гледање немаше да се носи така како што се носи, напротив...
|
|
![]() |
|
Аааа епа штом провоцира, нека си го добие
![]() |
|
|
![]() |
|
еееее....ќе беше убаво да е така едноставно..
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |