|
Константин Кајшаров - Тино |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не верувам во вакви работи...
Лоша глума...Многу лоша од страна на “пациентите“ Како успеа таа теткица да си ја соблече тексас јакната пред овој да и “чати“!? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ах..со овие како Тино, Иван.... самонаречени исцелители ...
...тешко на народот , со нив............. сето ова е само ....
...лажги со опашки.... што велеше мојот покоен дедо .....
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога за прв пат видов дека станал и исцелител си викам тој ли е или само сум се препознала...нели се занимаваше претходно со музика,од каде сега ова ...
не верувам баш во вакви работи |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kako se se' poskapi zdravstvenite uslugi so sarlatanski ceni site ke odime kaj takvi kvazi leciteli
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па не знам баш дали е ефтин Тино |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa ne e samo toj, ima i konk*rencija
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на Тино ценовникот му е у еурима
а конк*ренција... па има една баба моја комшивка, за 100ден ќе ти бае од што сакаш, од уроци, од уплав, свкрвата те нервирала, чевлите нови те стегале... ај само со помин нека е |
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pojma nemam kakov e, niti se zamaram, ama fakt e deka ja ne go mozam toa sto toj go pravi. Da vidis kako mu se klanjaat nepismeni i maloumni, ke si reces da ti ibam seto znaenje sto go imam.Najobicen primer e Cakan koj za masaza od 1 minuta zema 5 eu, a dnevno ima vo prosek 30 - 50 musterii, a lekar ke uci cel zivot i moze samo voda da mu nosi
|
|
kejt-d-grejt
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
џабе учи, кога нема ФАТ!
|
|
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema moral. Ne mozam da gi maftam, me koci umstvena blokada
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na ovoj ni Ivan ne mu e ramen...ccccc...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле одвратен ми е. Уште од времето Будимир кога кажуваше дека и помогнал!
Мафија брееее |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Dzishka
Нов член Регистриран: 17.Февруари.2012 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovoj za ego ke mi zboruva??? jas poegisticno sustestvo nemam videno. naparavi dve webstrani, dve tri reklami a i procital dve tri knigi vo zivotot i sega ke sobira pari???
luge svesni i sovesni apel da se opametite i da ne odite kaj vakvi shalabajzeri kvazi-obrazovani lazgovci |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |