![]() |
|
Дали имате “ваш“ свет? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 11> |
Автор | |
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sekoj zivee vo svojot edinstven svet,
mozda i toa e problemot? |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
како и секој „ваш“ свет, така и мојот е полн со измислени и умислени работи.
понекогаш во тоа е неговата убавина, но не и денес |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
pa da
naprimer koga nekoj kje ti go sjebe "tvojot" svet zatoa so zivee vo "svojt" svet oti misli deka e naj naj naj poentata e deka mnogumina negledaat podaleku od nosot a najdaleku im e vojvodina ![]() Изменето од anakin - 21.Март.2009 во 12:50 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Тема: Дали имате “ваш“ свет?
Само НАШ СВЕТ има неколку броеви под кревет уште собираат прашина |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
нормално ...имам свој мал свет и околу него кинески ѕид
![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
lane62 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
![]() |
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
da imam svoj,,rozov svet,,
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Kako Disneyland samo sto vleznicata so pari ne se kupuva...a i nikogas ne bilo guzva do sega
![]() ![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Имам, ама никогаш не сум сама ни таму.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
„мојот“ свет е секој ден поинаков.
денес... читам книга сред зелена ливада, не ми пречи одблесокот на сонцето, колона натоварени мравки маршираат покрај мене, ... поминуваат овци и мирисаат на топло млеко, кучињата пријателски мавтаат со опашот, ја душкаат книгата, ми лизнуваат рака за поздрав и продолжуваат ... пред мене никнат и расцветуваат булки и тоа е знак дека нешто добро ќе се случи ... |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
da bulkite se znak
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
bi imal ..... koga bi znael kako
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
nisto nemame,
i toaletnata hartija treba skapo da ja platime |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
fillmskata i zabavnata industrija se pogrizile da ne se zamarame so svoj svet... i toa ni go stvorija
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |