|
Најубавите македонски љубовни стихови |
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Автор | ||
only_me
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za ljubovta da izginam....
ete ja mojata pusta nadez, gledajki se kako propagam vo moite slabosti, tvojot lik da mi bide uteha, drugo blago nesakam, od tvojta toplina i ljubov zaslepen da bidam, so ocite mi nasolzeni da te vidam i zasekogas vo tvoite pregratki da bidam, da bideme edno...v srce soedineti! Toa e moeto nebo, toa e mojata sudbina, OD LJUBOV da ziveam zaslepen!!!! Za Marija!!! By BrK&HrT Изменето од only_me |
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SE POCNA OD RAKATA OD TAA MIRNA POZA KOGA E TAA POLOZENA NA MASATA OD TAA NEZNA KOZA I MODRITE ZILICKI POVLECENI POD NEA KAKO TEKOVI NA SLIV STO NE E OBELEZAN NA NIEDNA MAPA DVETE PRSTENCINJA NA TAA RAKA IAKO SKAPOCENI OMAAT ZADACA DA I SE POTCINAT DA JA ISTAKNAT, STUDENO, NEJZINATA TOPLA UBAVINA SE STO OCEKUVAM E DEKA KE SE ISTAVAM NAVREME DA NE GO DOZIVEAM GRUBO PORAZEN KRAJOT NA TAA TOPLINA B.kONESKI |
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SAMO ZENATA MU DAVA DIMENZIJA NA ZIVOTOT SO SVOJATA MEKOTA I CVRSTINA SO SVOJATA MAZNOST SO SVOJOT SVILEN DOPIR POFIN OD DOPIROT NA NEJZINATA SVILENA OBLEKA SO SVOITE BRANOVITI DVIZENJA... DA SI POMISLI COVEKOT DEKA E ISPOLNET SO SMISLA I DEKA SE GUSKA SO BESKRAJOT B.KONESKI |
||
|
||
NostradamuS
Нов член Регистриран: 01.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Molivce: Molivce, molivce, so drveno kozuvce, kolku si mi milo vtashna si se skrilo!
|
||
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
CUVAJ GO ZBOROT DOBRO VRZAN KAKO NEOBUCEN KONJ STO ZNAE DA KASA DA KLOCA DA MAVA CUVAJ GO! ZOSTO AKO GO PUSTIS TAKA RAZOGLAVEN PO CAIRITE KOJZNAE KOJA LUDA GLAVA KE POSAKA DA GO JAVA. KONESKI |
||
|
||
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тонам во море од солзи, солзи на љубовта, дека до бескрај те сакам на небото пишува! |
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo e: tonam vo more od solzi, solzi na ljubovta gore na nebo so zvezdi te sakam pisuva. |
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како и да е убава е песната-тие стихови ми останаа да ми одѕвонуваат во главата-нема љутење ок? |
||
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
||
Мече
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пискотници се слушат од Галичник во Река Што тешка несреќа ги збра и мажите и жените та гласи тажна ека и навева сал коб и зла... |
||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
cecka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NEMOJ DA SE KAES ZA ULAVSTINITE SAMO PREKU NIV ZIVOTOT SE OTKRIVA SAMO PREKU NIV DOPIRAME DO UBAVINITE STO INAKU RAZUMOT SO SIVILO GI POKRIVA I pak B.KONESKI |
||
|
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
NostradamuS
Нов член Регистриран: 01.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lesno ti e da me ostavish i bez mene ti pak kje postoish, a moevo srce shestar crta krugovi okolu tvojot lik. I baram nacin da te premislam, a ubavina so sila ne biva, samo eden koga saka malku e, a ti mene veke ne. |
||
Bitno e da se druzime!
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |