IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Дали ги памтите настовниците кои биле добри?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали ги памтите настовниците кои биле добри?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
Автор
Порака
ana sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2278
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Април.2009 во 18:20
Poveke gi pamtam losite
Кон врв
elektro Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 07.Мај.2009
Поени: 81
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elektro Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2009 во 23:51
jas site gi pamtam :D
Кон врв
SLAVEVAT Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 15.Мај.2009
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SLAVEVAT Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2009 во 18:17
те поддржувам ама доброто побрзо се заборава отколку лошото мое мислење
Кон врв
logout Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Мај.2009
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај logout Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 11:54
dosega site gi pomnam nikoj po losa strana bidejki site bile dobri a ponataka ke vidime:D
Zivotot e takov kakov sto ke si go napravis
Кон врв
bla bla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 421
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bla bla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 12:31
Originally posted by logout logout напиша:

dosega site gi pomnam nikoj po losa strana bidejki site bile dobri a ponataka ke vidime:D

Ма дај! Е ова прв пат во живот го сретнувам. Сите биле добри?????
Ехаааа, а каде тоа? Во кое школо?

Изменето од bla bla - 25.Мај.2009 во 12:32
Кон врв
logout Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Мај.2009
Поени: 21
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај logout Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 12:49
od 1 do 4 a ostanatite ke vidime
Zivotot e takov kakov sto ke si go napravis
Кон врв
mistake Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јануари.2009
Поени: 8613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mistake Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 17:26

.

Изменето од mistake - 01.Февруари.2011 во 18:20
Кон врв
DDarko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Регистриран: 14.Мај.2009
Поени: 4356
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 17:35
Originally posted by superboy superboy напиша:

Јас да.Мислам дека добрите луѓе не се забораваат лесно. затоа што има многу пријатни моменти со тие луѓе.Ги очекувам вашите мислења.

А јас пак мислам дека лошите се повеке паметат...
Лошите дела исто така се повеќе паметат, сепак нај супер наставник во школо е Киро Дубровски, а слично е со Добровски.
Самото презиме му кажува!голема%20насмевка
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 17:41
да, обично се памтат тие што били окрутни.
и тоа е добро.
не мора да ме сакат, мора да ме почтуват.
Тоа е вистинско кредо на еден вистински наставник и учител воопшто.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2009 во 18:06
Ако му покажеш на наставник почит и слабост ќе те јаде цела година, за тоа почитта нека биде 20% - 80% нека биде лицимерие!намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 00:32
Originally posted by DDarko DDarko напиша:

Ако му покажеш на наставник почит и слабост ќе те јаде цела година, за тоа почитта нека биде 20% - 80% нека биде лицимерие!намигнување

ученикот секогаш е "слабата" страна пред...вистинскиот наставник.намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 06:50
За тоа е крив ученикот, од него зависи...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 10:23
да, зависи... да се потруди... за себе си.
добрите наставници почтуват позитивната амбициозност на учениците.
активноста не е во докажуването коj крив коj прав, коj силен коj слаб, а во соработката. за иднината не на наставникот, него на ученикот.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Миротворец

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DDarko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2009 во 20:37
Не му се замарам јас ни со школо ни со наставник, школото од секогаш ми беше и ќе ми биде најголем не пријател...
А наставник кој е добар со мене и јас ќе го почитувам, а ако мисли дека многу може тој да си прави што сака, тогаш почитта нека ја бара во контејнер.!голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,094 секунди.