|
Статусот на жената во Библијата |
Внеси реплика | страница <1 23456 28> |
Автор | ||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да се договориме прво за цената. Сите велите: "Ев, одговори ми на ова, те прашав за она, протолкувај ми го ова, објасни ми го она". На што ви личам јас?
Одговарам кому сакам и кога сакам. А сега Fantastic Lady ми е на око
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ev. znaeme deka nie te inspirirame za otvoranje temi, ama zboruvamo e za zenta vo k*ranot, nema pricina da se navrakame, posti gi temite Narodot koj.... i Obrazovanito na zenata musl.
Ako nemas argumenti MOLCI A NE OTOVRAJ TEMI I ODMA POCNUVAS SO ISLAMOT. ZENITE SE POHRABRI OD TEBE I SE SOOCUVAAT SO TEMAVA...A TI AKO NE MOZES, SETAJ NA DRUGITE TEMI! |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Rebroto ne smee da se isprava, toa mozhe samo da se gali ! - Messenger.
Ove treba da se smesti nekade vo Biblijata i k*ranot, kako nekakov dodatok, kako adendum na zakonite. Znam deka e blasfemija, ama eve jas ke si go napisham ova vo moite Biblija i k*ran. Изменето од Messenger - 05.Април.2008 во 01:37 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пишувај како ти вели срцето
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
k*ranot e sovrsen, nema potreba od dodavanja.
No ete Mess, ti mozes da napises SVOJA kniga....vo koja iako si ateist ti se dopaga nacinot na koj Bog ja sozdal zenata kako i nejzinata funkcija. |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Koj rece deka messi e ateist? On si veruva vo Hrista samo ne kazuva
Zosto hristijankite ne nosat marama, iako toa im se nareduva |
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
М? |
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Еве јас во моментов имам на главата марама |
||
|
||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Казната на Адам: “идејќи ја послуша жената и вкуси од дрвото од кое ти забранив и реков -не јади од него-затоа земјата нека биде проклета поради тебе, со мака ќе се храниш од неа се дом крајот на својот живот, трње и троскот ќе ти раѓа и ти ќе јадеш трева полска“ А казната на Ева : “Ќе ти ги умножам и преумножам маките кога си бремена, со болки ќе раѓаш деца и ќе бидеш под власта на маѓот свој и тој ќе ти биде господар“ (maria) Maria ova se citati od Biblijata?? |
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Spored Bibliskite citati koi gore gi navede GLEDAM GOLEMA NEEDNAKVOST.
MAZOT GOPOSDAR DA MI BIDE Porodilnite maki......... Mesecniot cilus. Pa toa ne e kazna.. No aj ke go pocekam prodolzenieto |
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mnogu ubavo ti stoi |
||
ISLAM VJERA ISTINE
|
||
Aisha
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
No dali ja nosis sekogas koga se molis? Ako ti da! Zosto toa ne go pravat i ostanatite hristijanki koga se molat vo crkvite? |
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Полекааааааааааааа
|
||
|
||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |