|
Зошто жените кога викаат не,мислат да? |
Внеси реплика | страница <1 23456 23> |
Автор | ||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, не е така!! Прашуваш машко - -имаш ли швалерка? ако рече ДА - тоа значи МОЖЕБИ!!!! ако рече МОЖЕБИ - тоа значи ДА!!! Машко никогаш не вика НЕ - ќе испадне дека не го бива !!!!! Изменето од којсумјас - 30.Март.2008 во 18:38 |
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
navedi ja zenata da ima dominacija, nesto kao da stane Romeo i dopusti neka ja prevzeme igrata...garant ke uzivas...nesporedlivo e...
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Jas sum sepak da bidam Julija... ....i navistina koga velam ne, mislam ne ...i obratno....
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
treba da se prasuvaat zenite so prasanja od tipot KAZI MI - DA !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ili alternativno prasanje .... da se vidime denes ili utre ? i ednoto i drugoto e DA !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова не важи за .....сите жени.....
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sakav da recam ... nie, mazite ne znaeme da postavime prasanje kako treba ... na primer ke prasame: - sakas da te odnesamo vo parkot ... ? - NE !!! treba: - sakas da odime na kafe ? - DA !!! a kaficot e vo parkot !!! |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Марко....јас те разбрав....уште пред да ......сакаш да речеш....
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozebi,...bile grkinji,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
keshki da e taka
koga kazuvat ne mislat da kogas tocno bi znaele no tie kazuvat ne i mislat boz znae sto pa sme na muka no zatoa i gi sakame so ne e dosadno |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Treba da se cita od ocite,ako rece NE a te gleda vaka znaci DA.
Kako i da e,jas mnogu mrazam koga ne me sfakjaat seriozno koga vikam NE,a sekogas gi gledam vaka |
||
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A zost onaa kokoskata se sopnala koga
ja brkal petelot..???? |
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...ДА ТЕ ЗБУНАТ,ЗАТОА!..ИДИ НАУТРО НАДИТРИ ГИ..!..КАКО ЗНААТ ШТО САКААААТ...И НЕ ВИКААТ НЕ!...ЗНАМ ЈАС!
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...pa se umorila, od vikanje...NE NE NE...dosadno e toa sve taka, i rekla na kraj DAAAAAAAAHHHHH...hihihhihih |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |