![]() |
|
Лила Филиповска и нејзиното шоу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 25> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lila e prav profesionalec ... ja biva .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Да, зависи за што...
![]() |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
ЗА СЕ ШТО ЌЕ СЕ ПОБАРА ОД НЕА
![]() |
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Па да ги прашаме Сителовците тогаш...она е од “најстарите“ таму, сите ја прошле...хм, мислам..на емисии
![]() |
|
|
|
![]() |
|
majstorce62 ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
НЕ ЗНАМ НИЗ ВЕСТИТЕ ДАЛИ ИМА ПОМИНАТО...
|
|
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
|
![]() |
|
Низ вестите нема, ама Латас ја има, чинам
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Ako e taka so ,togas mora da pobaram rabota vo sitel.
Ama neli posleden do koj dojde bese toj muzicarot so i svirese vo emisija. |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...АМАН БРЕ ЛУЃЕ..ШТО СТОРИВТЕ ОД ДЕВОЈКАТА...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
“Девојката“ ја проанализиравме малу...ама диоген кога ќе прочита во топ ќе ме стави (одамна ме зел на заб)
![]() |
|
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Женската си ја бидува, нема што. Па морали да е на екранот?
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
Не, секој за нешто си е надарен
![]() |
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Pozdrav do super babickata ima vkus definitivno,jas Kucniot sovet sosema ja zaboraviv,odvratna e i ne ja gledam.Mi e zal da gi gledam glumcite kako se macat,mesto im e vo teatarot tamu se super. |
|
![]() |
|
Quentin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Не ми се допаѓаа воопшто новата емисија на Лила! Мислам, да ја прашуваш Биг Мама кој е главен град на Кенија или пустоно Ламбенце да го прашуваш било што...
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |