|
Сања Николиќ |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | |
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеби има многу девојки што се поубави од нејзе, али ми се допаѓа пред се поради нејзиниот шарм и природност
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
САЊА.....па дури и.....НИКОЛИЌ!!!ПА..ПАА..ПААА......САКАТЕ МАЛА ТАЈНА ЗА НЕА......(тука е на FORUMOV)
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Загор-полицаец во цивил....со око за зубати, и пендрек за пешовци
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Важи, важи, ќе бидам дискретна....
|
|
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Конечно и кај нас една девојка како што треба да изгледа.
Поздрав за Сања!!! |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мали, ти то мени женски педер? ај дефинирај женски педер ако сакаш?
[/QUOTE] ..НЕ НА ТЕБЕ,БАРЕМ ТЕБЕ ТЕ НЕМАМ ЗАБЕЛЕЖАНО ТАКА ДА СЕ ОДНЕСУВАШ....,А ЗА ТОА ДРУГОТО....НЕ ЗНАМ КАКО ДА ВИ ГО ОБЈАСНАМ ТОА..НЕКОЕ НАСТРАНО ОДНЕСУВАЊЕ НА ОДРЕДЕНИ ИНДИВИДУИ ОД ЖЕНСКАТА ПОПУЛАЦИЈА КОЈ САКААТ ДА СЕ,, ПЛЕСКААТ, А ДА НЕ ИМ ВЛЕЗЕ.".ПА СЕ ДРУЖАТ СО МАШКИТЕ ОД ,,ВТОРИОТ РЕД"...И НОРМАЛНО ГИ БРАНАТ,ФАЛАТ КАКО СЕ ТОА ..."НЕВИНИ,МИЛИ ДУШИЧКИ.".И.Т.Н.....НАМЕСТО ДА СИ ЈА ВРШАТ МИСИЈАТА НА ОВОЈ СВЕТ....
|
|
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..НЕ НА ТЕБЕ,БАРЕМ ТЕБЕ ТЕ НЕМАМ ЗАБЕЛЕЖАНО ТАКА ДА СЕ ОДНЕСУВАШ....,А ЗА ТОА ДРУГОТО....НЕ ЗНАМ КАКО ДА ВИ ГО ОБЈАСНАМ ТОА..НЕКОЕ НАСТРАНО ОДНЕСУВАЊЕ НА ОДРЕДЕНИ ИНДИВИДУИ ОД "ЖЕНСКАТА ПОПУЛАЦИЈА" КОЈ САКААТ ДА СЕ,, ПЛЕСКААТ, А ДА НЕ ИМ ВЛЕЗЕ.".ПА СЕ ДРУЖАТ СО МАШКИТЕ ОД ,,ВТОРИОТ РЕД"...И НОРМАЛНО ГИ БРАНАТ,ФАЛАТ КАКО СЕ ТОА ..."НЕВИНИ,МИЛИ ДУШИЧКИ.".И.Т.Н.....НАМЕСТО ДА СИ ЈА ВРШАТ МИСИЈАТА НА ОВОЈ СВЕТ....
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сања не можам да не ја искоментирам. Секогаш изгледа Ок. Не се шмизли тоа е најважно. Нормална девојка,со одлично тело.
Сега не знам колку вежба, ама се гледа дека се одржава. Изменето од BidiFit - 30.Јануари.2008 во 13:30 |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мисе јави Сања, вика, каква битка се водела за неа, ептен и импонирало на егото.
И уште ми рече дека сакала да стапи во контакт со диоген, сакала да и биде стилист, а неговиот момак на “иќ“ телохранител |
|
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ок е Сања имаме многу убави девојки кај нас но шансите за успех со модата надвор како што проба таа не зависат само од убавината....
|
|
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hello, this is GOD. I make few bad creations but you are the worst monster I ever realised. My apologies on behalf of the whole world...... |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |