![]() |
|
Идиот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bljmbljak...ljulj...asprgkv...
![]() |
|
![]() |
|
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
stvarno cudno! mesto da se proredcat,gi ima se poveke i poiveke!
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Hahahha da stvarno..ne gleam ni ja druga definicija ![]() |
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Begam sto podaleku od niv, nemam zivci so niv da se raspravam.
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Vo nasava drzava i raznorazni pretprijatia i akcionerski drustva na vlast se teroristi i seljaci koi grabaat so golemi cekori kon globalniot idiotizam
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Во психологијата - Дефиниција на интелегенцијата - мерење на интелегенцијата - ИДИОТ е на најниското скалило во табелата на Векслеровата класификација со умствен количник од 0 до 24, а после следи вака: имбецили - 25-49 дебили - 50-69 гранични - 70-79 потпросечни - 80-89 просечни - 90-109 натпросечни - 110-119 високо натпросечни - 120-129 надарени - над 130 Овие термини веќе не се користат официјално заради нивното пејоративно значење! |
|
![]() |
|
Na internet testovite za IQ mi ispadnaa 160, znaci ja sum super idiot ?
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
еднаш кога си правев ваков тест ми испадна 123.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
mnogo glupav e testot
|
|
![]() |
|
RUSHKA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Na idiot ne mozesh ni da mu dokazes deka e idiot.
|
|
![]() |
|
Ja znam po novo deka kolku pari prais dnevno tolkav ti e i IQ
|
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Добра мисла! Само многу е битно и на крај да не завршиш у ќорка! ![]() |
|
![]() |
|
Po muci se poznaju junaci
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
баш така |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |