|
Неискажани зборови |
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Автор | |
moon88
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OTE] kalauz |
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neiskazani zborovi ? Eve sea :
- Me razbra ? |
|
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zbunet, сакам да ти кажам дека ти си... *неискажани зборови*
|
|
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
|
Mishell_G
Сениор Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmm, nema nisto neiskazano i nedokazano .. Nova godina e vreme da se zavrti nova stranica.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas nema da znaes deka tamu negde postoi nekoj sto tvojata slika vo pazuvi ja cuva, nekoj za tebe stranec komu si bliska. Nekoj koj sekogas za tebe ke ostane nikoj prepusten na nistoznosta na osamenoto postoenje i tivko patenje. Da, Goco moja, postavena si najvisoko na mojot misloven piedestal blestejki so silna svetlina i pred koja ne mozam da zamizam zosto sum veke ionaka zaslepen i neprestano te dopiram so moite cuvstva...a, sepak ti nikogas nema da znaes...
|
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznaev kade da pisam i izvinete ako ja rasipuvam temava ama morav da izrazam socuvstvo i ogromno zalenje za mojot drugar,za prekrasnata licnost Dusko Cadikovski CADIK.Vcera utroto zagina vo soobrakajna nesreka kaj Ohrid.Pocivaj vo mir i veruvaj sega j imas cesta da drugaruvas so ANGELITE.
|
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Temata ne e rasipana antigona.....ova e vistinskoto mesto.
neiskazani zborovi...sigurno ushte mnogu imal da kaze....zalam |
|
antigona
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 139 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blagodaram mamma.Uzasno e tesko.Tolku mlad 25 god.Butel e vo sok,nikoj nemoze da poveruva.
|
|
Јас имам оружја,кои не ги познавате,имам начини и патишта,кои не ви се познати
|
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas i ti baby, sme "sovrsenstvo" bez maana . Prosto ne znam kade jas zavrsuvam, a ti pocnuvas . Koga sme zaedno, vo nas se budat site nasi "najubavi" karakterni osobini. Ako za nekogo vazi onaa pogovorkata "Vo ljubovta i vojnata se e dozvoleno", togas toa sme nie. Ako na nekoj mu treba definicija za "mind games" vo ljubovta, treba da ni se obrati nam, posto sme vrvni profesionalci vo taa oblast . Jas i ti baby, prosto sme sozdadeni eden za drug, no vo nekoj paralelen univerzum, kade idealite za dobroto, vistinata i ljubovta, se zameneti so ideali za losoto, lagite i omrazata. Vo toj univerzum nie bi bile sovrsen par .
Изменето од Mishell_G - 02.Јануари.2008 во 19:13 |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku sakav ponekogas da ti aknam lastik, ama morav da si prekutam od strav da ne me otkacis, ama sega svativ deka sum trebal i kloca da ti aknam
|
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Shhhh, molci, ne me prasuvaj nisto.. Ne sakas da znaes sto mislam ..
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema da kazam sto tocno mu mislam na clenot sto ke se pojavi pod mene, no sepak e nesto okolu seks
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мноогу дооброо го зимаш...
|
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
Mishell_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |