![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 383384385386387 475> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "7500"-2014 Интересен,напнат,возбудлив! Нешто измеѓу хорор и мистерија! ![]() Згоден пилот!!
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
"How to train your dragon 2" - и искрено сум разочарана. Како може во анимиран филм за деца да се стави смрт - умирање на таткото на главниот лик?!??!?
Три деца почнаа да плачат на сцената, две не сакаа да продолжат да го гледаат иако се обидов да ги убедам дека на крајот сепак доброто ќе победи и дека нели сепак се работи за цртан филм .... Каде отиде веков бе? ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
да не збориме за разни трауматични сцени во кои умираат негативци |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() "Kristy"2014 Ми се допадна!
|
|
|
|
![]() |
|
Danielmc ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Snatch (2000)
http://www.imdb.com/title/tt0208092/ ![]() Ако има некој што не го гледал, под итно да го гледа - ремек дело на Гај Ричи. ![]() Изменето од Danielmc - 14.Септември.2014 во 21:44 |
|
![]() |
|
![]() "After"-2012 Беа сами во цел свет! Нивните детски фантазии се остварија во иднината! Многу добар филм!
Изменето од Valerija - 08.Октомври.2014 во 15:22 |
|
|
|
![]() |
|
![]() "Coherence "2013 Приказна која се одвива на една иста локација,со иста група на луѓе..Изобилува со голема тензија и мистерија!
Изменето од Valerija - 21.Септември.2014 во 14:22 |
|
|
|
![]() |
|
Danielmc ![]() Нов член ![]() Регистриран: 18.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Тhe Stepfather
![]() Откако го убива неговото семејство, Џери повторно се жени за вдовица која има ќерка, во друг град, во меѓувреме спремајќи се повторно да го направи истото. Ако го гледате, гледајте го овој од 1987, далеку подобар од неговиот remake од 2009та. Изменето од Danielmc - 21.Септември.2014 во 16:22 |
|
![]() |
|
![]() "Nymph"2014 Многу добра приказна,снимена во Бока Которска! Големо браво за режисерот Милан Тодорович!
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
значи нема боље драми/комедии/романтики од европските
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
![]() "Lucy"2014 Предобар! 80 мин е прекратко време за вака добро направен филм! Секоја пофалба и препорака!!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() "A good marriage"2014 Двајца може да чуваат тајна,само кога еден е мртов! Ми се допадна!
|
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() Прекрасна комедија .
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 383384385386387 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |