![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 379380381382383 563> |
Автор | |
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Би се возела со ваков таксист кој ќе ме гази од смеа.
![]() Изменето од renatax - 07.Ноември.2010 во 20:02 |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
na oko ![]() Сениор ![]() koj sum jas koj sum jas Регистриран: 25.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4866 |
bi ja zbunil
![]() |
|
na kamen shto se trkala mov ne se nafaka
|
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
bi mu poklonila trotinet
Изменето од zverka_ - 07.Ноември.2010 во 22:10 |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
би и рекла дека се плашам од ајкули
![]() ![]() |
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
bi ja
![]() |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
![]() |
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
bi i odgovorila....ne e krvozedna,ne se plashi
![]() |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
bi ja pripitomil !
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
тие што изгледаат многу лоши, обично не се
![]() би ја частела кафенце... ![]() |
|
![]() |
|
The_Boss ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
![]() Изменето од The_Boss - 07.Ноември.2010 во 22:20 |
|
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
premnogi mila mi e za da i napravam nesto
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
bi mu kazal deka postojat raboti sto ako i gi napravi, moze da bidat i toa kako pozitivni
![]() |
|
Incredible Blue
|
|
![]() |
|
bi mu kazal deka se zanesuvam ponekogas
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 379380381382383 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |