![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 373374375376377 475> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() "I will follow you into the dark"2012 Нешто измеѓу психо -трилер и мистерија! Колку далеку би оделе кога вистинската љубов е во прашање?
Изменето од Valerija - 13.Април.2014 во 18:09 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Предлог за филм некој за да заспијам со гледање
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
па пушти кој било...ќе гледаш, ќе гледаш и ќе заспиеш
освен ако не си како мене, ако е безвезен да се изнервираш или да го догледаш од инает ![]() |
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
А така не оди кај мене,не ми е слатко заспивањето
Сакам интересен да ми е и да се борам со сонот,битка да имаме и секако,да изгубам,т.е. да заспијам
![]() |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Филмот кој ќе ти го предложам мислам дека ќе ти се допадне, ќе ги задоволи твоите барања и очекувања. Филмот според мене е еден од најдобрите филмови за 2011 година The Help http://www.imdb.com/title/tt1454029/ |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ами ќе го спуштам сега од торент ако го нема он лајн и ќе го гледам
Фала Пантер
![]() |
|
|
![]() |
|
panter123 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Мислам дека е достапен и он лајн, на Филмовизија и на Филмождери го има Филмот е одличен, малку е подолг скоро дваипол часа трае ама ќе ти го задржи вниманието до крај, ако не го догледаш сабајлево утре секако, ќе заспиеш гледајќи го |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Филмовизија ми бара да исклучам некој блокатор,појма немам што сум блокирал,дали и како
![]() Филмождери страната не ја знам,го најдов на Кикас торент и еве уште 8 минути треба за да го спуштам,800 мегабајти е,не е многу голем
|
|
|
![]() |
|
Филмовизија и мене ми прави проблем па затоа јас најчесто ги гледам на Филмождери но и таму има одредени филмови кои неможе да ги гледаш Штом си го нашол на торент тогаш проблемот е решен, само да најдеш добар превод |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Го изгледав "Испомош" Пантер или The Help,многу интересен филм,баш какви што сакам,напнат,со многу динамика на моменти и непредвидлив,лошото е што останав без спиење,многу е долг,145 минути мислам,ама мислам дека вредеше.
Фала за предлогот
![]() |
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
обожавам вакви филмови, овој го гледам по втор пат
![]() ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
|
|
![]() |
|
FosterThePeople ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Декември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1147 |
![]() |
|
I just wanna feel real love.
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
The Legend Of Hercules (2014)
![]() 300 - Rise Of An Empire ![]() Си ги сакам јас ваквите филмови, иако морам да признаам дека сум разочарана од вториот дел на „300“ - филмов е направен на старата слава на првиот дел со една единствена цел ПРОФИТ - останатото се глупости кои иако го дообјаснуваат првиот дел и даваат некаква завршница на приказната не е она што очекував дека ќе биде .... Херкулес е добар, таман ...
![]() Изменето од Blue Scarlet - 24.Април.2014 во 10:48 |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 373374375376377 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |