![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 370371372373374 563> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ke mu ja pratam po posta na shefket
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Ke i go zemam laptopot vo zamena na krunata . Biva li ? ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ke mu ja vratam odma ![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Ke i dadam (nevidlivi) 1000 evra da se pocasti ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() mu davam nevidliv lap top ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
me polaska.
![]() ...redno e da mu vratam ama,...kako?
![]() ...kralstvo vekje mu dadov,
...shto drugo da mu pravam...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() Еден лап топ од чоколадо ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
samo opd chokolado?
![]() ke i kupam novi gakji,...so dobar lastik
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ke mu poracam porcija od svinski mozok...ako saka tolku mnogu ![]() |
|
![]() |
|
...ke mu kazam da si ja izede
![]() i nego da mu svetne neshto ...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Bi go pratila vo Sibir
![]() ![]() ![]() |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
bi i dala edno ripce
![]() |
|
![]() |
|
bi ja zel so mene ,..tamu !
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
bi mu dala sovet za tamu...zemaj bunda i sanka
![]() |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 370371372373374 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |