![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 366367368369370 475> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Прекрасна Божиќна љубовна приказна! |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() Во љубовта нема правила кога е во прашање вистинскиот /вистинската! Одлична драма! |
|
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Нешто лудо од откачените Jackass ... снимиле филм
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
![]() Богатството и луксузот ја убиваат нејзината среќа! Добра приказна! |
|
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
јако филмче, го гледам втор пат... а и не може да не е добро, со хуморов на Robert Downey Jr. и Вал Килмер како Геј Пери
![]() ![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
![]() Еден од најдобрите филмови за крвавите напади на ајкулите! Ми се допадна! Изменето од Valerija - 13.Јануари.2014 во 15:14 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Супер комедија! Одлична актерска екипа! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Колкава болка може да ти нанесе првата љубов ако не е возвратена? Прекрасна,поучна драма со познатата Мариа Валверде! |
|
|
|
![]() |
|
![]() Ми се допадна! Ретко го гледам овој жанр,но овој ме заинтригира до сам крај! |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() Суперфилм .Препорака . Обавезно да го гледате
![]() ![]() |
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
еден од подобрите филмови на Адам Сендлер
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
![]() На дното на океанот се сретнаа со мутиран ентитет кој им ги зазгрози животите! Дали некој ќе ја избегне смртта! Ми се допадна! Изменето од Valerija - 15.Јануари.2014 во 08:30 |
|
|
|
![]() |
|
![]() Човештвото се судрува со страшно ниски температури! Северната хемисфера е заледена! Одличен! |
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Синоќа го гледав Blue Jasmine. Нешто поразлично од Вуди Ален и еден од најдобрите му филмови. Приказна без катарза и без, можеби очекувана метаморфоза во карактерот на Jasmine. Можеше да заврши и обесена на јаже под тушот или пак со некаков си хепиенд, но приказната не би имала таков ефект. Кејт Бланшет - просто како да не глуми во филмот. Маестрално ја одигра Jasmine. Јас би и дала Оскар. ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 366367368369370 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |