|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 3435363738 74> |
Автор | |
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
x
Изменето од becenevem - 28.Февруари.2012 во 18:28 |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa sto ziveat vo svetot na lagata
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
x
Изменето од becenevem - 28.Февруари.2012 во 18:28 |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Зошто луѓето не се искрени
Испратена: 30.Септември.2007 во 21:08 Edna e vistinata, zasto da se zaobikoluva. Se prasuvam koga konecno lugjeto od forumot ke pocnat vistinskite iminja i ostanatite informaci da gi navedat. Ako na h5 na face book moze da se ima mnogu sliki i vistinski podatoci zasto tuka sekoj se krie. Treba da se sobere hrabrost i eden den site da go ispolnat profilot kako sto treba. Грешка у чекори! Тоа што овде 90% од форумџиите не го исполниле својот личен профил и не дале податоци за нив не значи дека не се искрени искреноста е карактерна особина и не можеш да ја прецениш врз основа на тоа дали некој дал свои лични податоци јавно на нет или не |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе црвче
Тоа не е неискреност... само претпазливост... |
|
DAC23
Сениор Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se iskreni zs se plasat deka vistinata e surova deka ne gi ispolnuvaat standardite i sakaat da se vozdignat na povisoko nivo pa lazat t.e. ako e grub zbor lazat aj ke kazam ne ja kazuvaat vistinata ma bidi si bre obicen svoj duhoven i iskren kakov i da si na lagata i se kratki nozite
|
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahaha ovde izgleda sekoj za sebe zboruva....ili greska sum |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas toa se prasuvam?
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А зошто се прашувате?
Па јасно дека секој за себе си зборува, или од своја лична перспектива и видување на нештата. Не можам јас да кажам зошто Трајко или Петко лаже... можам само да кажам што мислам за неговото лажење |
|
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vidi, vidi....pa moze i taka da se gleda...
|
|
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска да си искрен? Тоа не е во склоп на модата.
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za da te olabavi za nevnimatelno da mu go svrtis grbot i se navednes
|
|
bagrem
Нов член Регистриран: 04.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хм...Некој бил искрен кога првпат се заљубил и и покажал на девојката колку ја сака а оваа го ишутирала па така после на сите други им мавал чворги, не се исплатело веке...
А друг па искрено прозборел за нешто и го окарактеризирале како државен непријател број 1 закана за безбедноста и сопственик на вакцина против нископрофилност па и него не му се исплатело... А баш сакам некој кога е искрен ко ќе ми плесне у фаца мори си се здебелила а мене ме заболува , ама си викам остај бар искрено беше и редно е да почнам да вежбам пак |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pak kje kazam
ISKRENOSTA PO SEKOJA CENA NE E BAS NEKOJ COVECKA VRLINA bidete mnogu vnimatelni so vasata iskrenost, mozete da povredite mnogu sakani licnosti, mozete da se povredite sebesi,,, mudar covek treba sekogas da razmisli, dali da upotrebi vo momentot iskrenosta svoja ili diplomatija.... zivotot ne se sostoi od otkrivanje na site vistini, nekoi vistini nikogas ne trebaat da bidat otkrieni Изменето од anakin - 08.Мај.2009 во 11:01 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 3435363738 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |