IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Разлика во години: постар или помлад партнер/ка?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 70>
Автор
Порака
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Статус: Офлајн
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2007 во 01:35
Originally posted by Beti Beti напиша:

mistichen primerot ti e glup, razlika vo godini ne se misli duplo postar  
samo 12tina godini ne duploLOLLOLLOLLOLLOL:)p
Кон врв
Isis Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

CATALYST

Регистриран: 19.Јануари.2007
Поени: 5871
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Isis Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2007 во 14:51
не ми пречи многу разликата во години, но да не е постар повеке од 10 години од мене.сепак да сме блиску генерациски, не он за во старечки дом да се спрема а јас да сакам да излеземе во кафич
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2007 во 16:03
LOLa zamisli da e pomal ..pak koga e postar e poubavoWink
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2007 во 16:36

На секоја жена што не и треба пари и моќ и треба младо момче, колку е постара толку помладо (од 25 години нагоре, тие помладите се деца)

Изменето од marence - 09.Мај.2007 во 16:38
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2007 во 16:37
aj ne zezajConfusedDead
Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2007 во 16:39
јас од искуство зборувам
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2007 во 16:40
Originally posted by beleg beleg напиша:

Mislam deka vo pomali godini razlikata e povidliva i poveke naglasena,megutoa ponatamu e poinaku na primer 14godisna so 20 godisen e poinaku,a poinaku e 20 godisna so 26 godisen no i pokraj toa nemam predrasudi i smetam deka l moze da opstane vrskata .Megutoa 20godisna devojka so  14-15 godisno momce  veke ne e nekoja romanticna vrska...i nekoj ajde neka kaze od svoe iskustvo.

Winkda ne se povtoruvam,ednash imam komentiranoTongue

Изменето од beleg - 09.Мај.2007 во 16:41
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2007 во 16:57
Originally posted by marence marence напиша:

На секоја жена што не и треба пари и моќ и треба младо момче, колку е постара толку помладо (од 25 години нагоре, тие помладите се деца)

По можност да е метросексуалец LOL
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
MaVnaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 165
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaVnaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 08:23

od kade vakov glup zaklucok?zenite'pagjaat'na pari i mok.za mene postarite zeni baraat k.. od pomlad,nisto poveke.sto bara 4O god od 20??
Кон врв
sweet esc. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 205
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet esc. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 09:12
toleriram razlika vo godini max do 10,za mene licno do 5.vazno e dvete licnosti da se polnoletni i sexsualno sozreani.opravduvam vrski:pomlada devojka postar maz,obratno ne (toa mi e nekako odvratno).pa ako odime po ona zenite pobrgu sozrevaat togas.....poprifatliva mi e ova solucija.Embarrassed
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 14:48
Imav decko 20god postar od mene. Odlicno se soglasuvavme,so godini bevme zaedno. Vrskata bese uspesna,ja prekina mojot inaet.
Just love
Кон врв
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 15:49
  -  Interesna e koga se raboti za ljubov.Se poveke se prifakja .
Make love and respect your profession

Кон врв
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 15:59
Originally posted by MaVnaTa MaVnaTa напиша:

od kade vakov glup zaklucok?zenite'pagjaat'na pari i mok.za mene postarite zeni baraat k.. od pomlad,nisto poveke.sto bara 4O god od 20??

-  Nemora da znaci deka povozrasna (i pomokjna)  zena bara samo mlad i cvrst instrument od mladiot energicen intelegenten covek tuku nekoi baraat i zaednicki zivot so niv pa bez razlika dali e im e mal ili golem.
    Na nekoi zeni  veke toa im e preku glava pa zatoa se odlucile da se pocuvstvuvaat pomladi i da mu pomognat na mladiot covek da se zbogati so iskustvo.Toa ne e voopsto loso naprotiv zatoa sto i dvajcata si gi spodeluvaat ubavinite koi gi nudi zivotot.

Make love and respect your profession

Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Мај.2007 во 19:56
mene ne mi odi postara so pomlad
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3435363738 70>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.