![]() |
|
Кој ве пали највеќе на форумот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 107> |
Автор | ||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Мене ми е срам да ставам слика.
|
||
![]() |
||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
|
I tishina...
![]() ![]() |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Многу сум грд, инаку ќе ставев слика.
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Ја расипа темата Елени, ги олади сите |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
јас ке ставам ако сака елени ама за неа не за вас торковци едни
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|
steta so sum vo net kafe i nemam sliki a doma pa imam sliki na kompjuterot a nemam net
ali me imaat videno nekoi clenovi eve na primer blue prayer taka da ako nekoj se interesira za mojot izgled ona moze dame opise ima dozvola od mene ![]() |
||
speed
|
||
![]() |
||
|
Јас сакам да ставиш само за Елени.
|
||
![]() |
||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
|
[QUOTE=EvAngelos]
Ја расипа темата Елени, ги олади сите ![]() |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|
eve i eden konecen odgovor
mene donegde pocna da me pali eleni a toa do negde e poso e mnogu daleku mi se cini vo anglija deka e traka da nema da moze redovno da me gree... ![]() |
||
speed
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
ke pomogne i toa mnogu veruvaj |
||
speed
|
||
![]() |
||
|
Dali ke pomogne kako izvinuvanje da stavam moja slika?
![]() Ооо, и тоа како ќе ми помогне.
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
e ok de mozes i da izlazes neso ali pozitivno prifakam pozitivni modifikacii nema da ti se lutam ![]() super me opisa... ![]() |
||
speed
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |