![]() |
|
Народот кој ја ослободува жената |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 53> |
Автор | |||
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
А зошто да не бидат?! |
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
Па одговорено ти е |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
||
Значи врти-сучи од вистината не се бега. Драга мариа-магдалена,од овој Библиски пасус убаво се гледа дека и жената христијанка треба да биде пристојно облечена и морално наоружана. ![]() А танги-манги,плажи,нудизам итн,.....сето тоа е во спротивност со моралните начела и на Исламот и на Христијанството. БРАВО ЈАС! ![]() П.С. Ќе те замолам почитувана колешке од форумов,да не ми прилепиш и мене некоја етикета дека длабоко во себе сум христијанска душичка. ![]() |
|||
![]() |
|||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
||
PA toj odgovor go cekam ,
dali se ili ne se ? jas ne rekov deka ne se toj odgvor go cekam od marija |
|||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
|||
![]() |
|||
BACHIOS ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
||
ne ne mi odgovoreno? cekam uste |
|||
|
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
За Бачиос беше тоа ![]() |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
||
SANJAJ UBAVO VO TANGI
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
zidarski ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
||
Јас ти одговорив - а зошто да не бидат? Ако некоја смета дека така ја изразува својата скромност, тоа е нејзина работа. Прашањето е дали мажот кој ќе се попали на неа и не може да се контролира е вистински христијанин и има во себе доблест и скромност...? Ако може да се контролира, и не рипне да ја силува на сред плажа - тогаш не гледам проблем...
|
|||
![]() |
|||
Azrael ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 382 |
||
NE, ako e hristijanka sovesta ke i bide moralna vodilka i ke si se oblece poinaku |
|||
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
|
|||
![]() |
|||
Aisha ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
||
lelelelelele
![]() Kade otisla mojava tema..... od sminka, tangi, pijani muslimanki.... Pa ve molam! Kolku se trudev da vi objasnam kako treba edna muslimanka da se odensuva i sega gledam deka se vrtime vo krug! Ajde i jas da kazam nesto..... Sminkata, e ukras za zenskoto telo, dodatok....A vo ajetot koj govori za pokrivanjeto, SE NAVEDUVA DEKA TREBA DA GI POKRIEME UKRASITE...Na edna muslimanka i e dozvoleno da se sminka no toa treba da ne se gleda vo javnosta, CELTA NA MARAMATA E ZENATA SO SVOJATA POJAVA DA NE PRIVLEKUVA VNIMANIE....skoromnosta e najubavata OBLEKA ZA SEKOJA ZENA!!!!! Znaci muslimankata moze da se nasminka vo serijataski dozvolenite uslovi (doma, na nekoja zenska sedenka i sl.) no nadvor toa ne treba da bide primetno. Jas licno mrazam sminka, i retko skoro vooposto ne upotrebuvam. nekako sum pobornik za prirodnata ubavina, a i site tie hemikalii na moeto lice......ne blagodaram. A za pijani i vakvi onakvi muslimanki! Toa ne spaga vo domenot na iskreni i bogobojazni, pokorni na Boga muslimanki! Zatoa ve molam da ne go trosime vremeto vzaludno, da se ogranicime na VEROISPOVED! A za siluvanjeto i plazite... Zosto go zemata samo azurniot breg, sekade ima goli luge u plazi.... Jas nemozam da komentiram za toa... No zosto da imas potreba vo toj moment da siluvas koga SE TI E NA IZVOLTE....TOLKU MALKU OBLEKA (ILI BEZ OBLEKA) PLAZA, ALKOHOL, GOLOTIJA.....pogoden moment za sekoj. Inaku imav prilika da slusam ispoved (sudenje) na eden siluivatel, i toj veli: Ne sum jas kriv, taa me isprovocira! So sto so oblekata.... e pa presudete sami, na nego mu presudija so samo 5 godini zatvor, sega e na sloboda, pa da vidime koja sledna ke go isporvocira. Zalno |
|||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|||
![]() |
|||
Omer El Faruk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 997 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
||
Ne bi se slozil ako nekoj ne moze da se kontrolira toj problemot treba da si go resi..nosenjeto na tangi i moralnosta nemaat nikakva zaednicka vrska......ako se oblecam so deset para obleka znaci li deka sum pomoralen...
|
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
![]() |
|||
||
Можеби нема да бидеш поморален,но,едно е сигурно ќе ти треба повеќе време,за да ги соблечеш тие десет пара на облека. ![]() Не ме сфаќај погрешно се шегувам. |
|||
![]() |
|||
Templarius ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
||
Zavisi za sto treba da se soblekuvam hahahahahahaa
|
|||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |