![]() |
|
Кога би имале само уште еден ден... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637> |
Автор | |
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
So oglded na toa sto im ostanuva uste malku vreme ke gi prasam site dali imaat uste nesto da mi kazat i priznaat za da ne se kaat podocna.Taka sto ocekuvam celiot den da mi bide zafaten i telefonot da se rasturi od zvonenje
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Бидејќи може и овој ден да ми биде тој, уште едниот, не испуштив спонтано да им кажам на блиските колку ми значат и колку ги сакам, за секој случај.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ke go kidanpiram clenot nad mene, utreto sama ke se vrati
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
pa mislam 90% pro kredit bank
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
За само еден ден,за само еден час,
би дал и цел живот да сум крај тебе пак. Со секој еден ден штом со тебе сум јас, се она што извенало ке расцвета..... |
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
Па најверојатно ќе си седам со најблиските, ќе пијам пивце, ќе се изнасмеам со нив како и обично и така...
|
|
![]() |
|
bla bla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 421 |
.... ако воопшто ми е до смеење...нели... Изменето од bla bla - 21.Мај.2009 во 23:08 |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
......би направила се ,само да не заминам со отворени очи....
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
ke seksam ko da mi e posleden pat
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Sekogash ima nedovrsheni raboti...zatoa zivej go sekoj nov den kako da e posleden...
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Не за џабе рекле: Живеј го денот ко да ти е последен
затоа што еден ден и навистина ќе ти биде! поарно здравје |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
... ednostavno e ... ke cekam da pomine , posto celo vreme ke me sledi znaenjeto deka od utre nema da postojam .....
|
|
![]() |
|
Ke se razdavam na posiromaskite zeni
|
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
ќе скокнам банџи
|
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |