![]() |
|
Кој ве пали највеќе на форумот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 107> |
Автор | ||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I MARGARINIT SI GO PRAVI SVOETO SE KE SI ODI KAKO PODMACKANO.........NEMA DA IMA.......SAMO ....... |
||
speed
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
да бе повкусна ке и биде за јадење
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
|
c c c c muabetcii be...barem i mene da me zapalevte,pa da ne se bunam vaka...ajde nazad na tema i fino iminja da prochitam vo postovite:-))
|
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
![]() |
||
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
|
samo bi ti preporacal kristal ili ne ne onoj na 'v' margarin kako se vikase slusam mnogu go koristele
ali ako ne tie pri raka stavi i krema za sunjanje bez razlika na faktorot ke ti pomogne moze ali ipak mislam deka domakinka si saka poveke margarin nego kremi za soncanje, a zeskite ne znam so sakaat... |
||
speed
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
доброоо
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Мене ме пали највеќе Eleni |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
|
e ok de sorry vo detali navlegovme nie so metafori anatomii i strucni izrazi pocnavme da zborime ali ako cital gi postovite ke naucis anatomija, a ako studiras medicina ke ti bide od korist... ![]() |
||
speed
|
||
![]() |
||
|
и мене елени од женските ме пали
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
|
Елени.
Изменето од Палестинец - 23.Ноември.2007 во 01:56 |
||
![]() |
||
|
ej steta ja prekina zabavata taman se opustivme malku so fantaziite i metaforite ali ok moze malku poveke se opustivme nego so treba |
||
speed
|
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Ejjjj!!!! Јас прв си ја избрав! Ајде сиктер барајте си друга
![]() |
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
|
mene loptica pocna da me pali
ali mija nema neso vo posledno vreme taka da ima sansi da se oladam i nekoja druga da pocne da me gree a taa druga moze da bide...hm |
||
speed
|
||
![]() |
||
|
razmisluvam dali eleni moze da ja zameni
po so nekam da me palat 2 mnogu zesko ke mi bide |
||
speed
|
||
![]() |
||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3334353637 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |