|
ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 48> |
Автор | ||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
po sen izgleda sum ja utnal temata totalka ., a shto se odnesuva do artririsot ., jbga zeznata dijagnoza obichno vospalenie na zglobovite., shtom predizvikuva ozbilni problemi., terapija ., i ponatamoshni prashanja kaj vashiot matichen lekar ., ., bjonse., ako sme kolegi ., <>bakterii i virusi do nasledni faktori., kaj artritot., hmm., sepak individualno koj ke ja ima taa sreka da go zakachi artritot., zez za pacientot
Изменето од pajser - 07.Март.2011 во 12:16 |
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро, ќе бидете толку фини да ма ми кажете отприлика што треба да направам за да не ме болат јајниците толку многу?
Обично пред да добијам го имам овој проблем, ми трае болката (континуирана, без престан) ден-два и поизразена е на левата страна, т.е левиот јајник најверојатно. Кажете лек, луѓе, едвај одам во такви периоди. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Palin, caj od kamilica, ili drzi topla voda. isto taka i caj od majcina dusicka pomaga. pozz
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Endi
Нов член Регистриран: 14.Април.2011 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
doktore srceto na momenti mi cuka brzo i za 2,3 sekundi pak se e vo red :))))
|
||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
prvo kaj tvojot omilen na pregled pa posle na matichen.,
|
||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Me interesira edno prasanje vo posledno vreme koga ke sedam mi se zamatva vidot mislam nekolku pati mi se ima sluceno i toa koga ke sum vo guzva a pijam apcina i neznam dali e od niv ako ima nekoj iskustvo so ova neka pisi....
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас само ако може да ви препорачам една нет страна со многу интересни работи поврзани со медицината, стоматологија, здрав живот, вежби и многу друго. И плус ако ве интересира нешто може да си прашате и таму, и таму стручни лица да ви дадат совет
www.doktori.mk |
||
martin_78
Нов член Регистриран: 05.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 20 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sum imal mn vrski dosega, ama sega imam zenska i se cudam so neze ko ce imam sex ,svrsuva ko luda znaci obilno svrsuvajne neznam dali e to normalno dosega nema videno takov nesto mozno da e bolest nekoja ili neznam so mozi da e:)
|
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Според тебе каде е абнормалноста,појасни ги тие невообичаени симптоми ? |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
болест е како не
пример имаат в кола.пуштено седиштето тој легнат женска му свртена со грб и грррррррр со цревото ќе испрска по радиото по волано итн а тоа можи само болна личност да го напрај оди после исчисти да те видам п.с а и да сакаш да ја продајш после колата ќе ти намалат од цената (заради дамките) |
||
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Me boli pankreasot veke edna nedela i iam problem so odenje vo wc. U principu iam brz metabolizam. Ima nekoj sovet za mene ili jok?
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
денес е седми октомври...значи шести ден од прашањето...
гарант си се искакала и те олабавиле болките, а ако не си, не е лошо на лекар да си појдеш... нешто лабораторија да ти направат(крвна слика,ензимски статус,хепатални проби- ти реков ми рече,си знаат таму што треба),па може и Ехо на абдомен да провериш...ако треба дополнителни испитувања-тие ќе ти кажат... тоа е советот од мене,колку што се разбирам јас од медицината |
||
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
||
Внеси реплика | страница <1 3132333435 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |