|
Хороскоп |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 157> |
Автор | ||
samanta
Сениор Регистриран: 07.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za da se napravi natalna karta potrebem e tocen datum na raganje, saat, i mesto...Ima na intrenet sajtovi, vnesi vo yahoo search :free natal charts" i ke ti izlezat web stranici koi ke ti napravat natalna karta i ke ja komentiraat istata...Taka sama za sebe ke si vidis..... |
||
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve use eden...Neverojatno strucen sajt,nudi i opsirni tolkuvanja na natalnata karta,duri ima i kompatibilen horoskop(ja sporeduva vasata i natalnata karta na partnerot za da vidite kolku si odgovarate)
Ali najprvo e potrebno da se uclenite.
Изменето од kandid - 18.Октомври.2006 во 19:57 |
||
I posle mene-POTOP!!!
|
||
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bi te zamolil sto mozes da mi kazes.Roden sum na 05-Mart-1975 vo 13:30 casot vo Skopje.Znakot mi e Riba a podznakot mi e Rak.I koj znak najmnogu bi odgovaral na mojot karakter.
Pozdrav. Изменето од Audiofil - 23.Октомври.2006 во 17:46 |
||
buceslatko
Сениор Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravo za kandid koja sto etolku fina i im ogovara na forumdziite koi sto i dosagaat non stop!!!!!
|
||
Read an cry!!!!!
|
||
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fala za komplimentot srcus
Ne mi dosagaat...Sto znam sakam da im odgovoram.
Spored podatocite koi mi gi dade ti si licnost koja e vo postojano dvizenje i emotivno previranje.Poradi toa drugite te dozivuvaat kako interesna i vozbudliva osoba,no znaes i da gi iziritiras so tvojata kontiunirana potreba za promena.Interesite mnogu brzo ti se menuvaat,pa verojatno ke imas mnogu ljubovni vrski kako i razlicni profesii vo zivotot.
Zborliv si i sklon na ogovaranje.Spak,tvoite nameri se iskreni i dobri i poseduvas golema doza na socustvo za drugite.
Ona sto dlaboko posakuvas da go dobies od drugite e razbiranje i toplina.No tvojot "hiperaktiven" karakter ponekogas gi luti lugeto,pa zatoa cesto se osekas nerazbran i napusten.
Sepak vo vtorata polovina od zivotot bi trebalo da se "smiris" i da osetis silna zelba za formiranje na semejstvo.
Potreben ti e partner koj ke bide poln so tolerancija i trpenie.Bi mozel dobro da se sl*gas so Vaga,Rak i Bik. Изменето од kandid - 24.Октомври.2006 во 01:36 |
||
I posle mene-POTOP!!!
|
||
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od ova sto go kaza 90 i kusur procenti e tocno.Sto se odnesuva do moite promeni tie veke se slucija pred okolu dve godini koga podznakot zamesa prsti vo mojot karakter i mislam deka do krajot na mojot zivot ke bidam vakov kakov sto sum sega.Sto se odnesuva do soglasuvanjeto so sprotivniot pol za Rak e tocno,za Bik ne znam no so Vaga bi bilo nevozmozno posto sestra mi e toj znak pa znam kako mi e doma so nejze...hahaha.Sto se odnesuva do moeto smiruvanje veke pocnuva da deluva i so toa i razmisluvanjeto kon formiranje na semejstvo.Drugo ne znam sto da kazam osven edno golemo blagodaram do tebe sto se potrudi da mi odgovoris na moeto prasanje.Posto imam golema kolekcija na muzika doma vo originalen audio format ti stojam na raspolaganje bilo sto i da posakas od muzikata od 60'70'80' i 90' rok,pop,fank i drugo mozam da ti nabavam koga i da posakas.Se razbira dokolku si ljubitelka na taa muzika.Barem na ovoj nacin mozam da ja iskazam mojata blagodarnost kon tebe.Za kontakt eve ti ja mojata email adresa discofilman@yahoo.com.
Pozdrav.
|
||
bejbi
Сениор Регистриран: 23.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj please нешто за Водолија, подзнак Скорпија месечина-Вага...
Имам и сама мноооогу работи читано за себе па и за другите... ама сакам и second opinion... и па така... Kandid... пиши... на долго... на широко... како сакаш... btw... одично познавање... Поздрав... Изменето од bejbi - 03.Ноември.2006 во 22:57 |
||
|
||
Alma
Сениор Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moze nesto i mene da mi kazete rodena sum 21.05.79god. vo 6.20 vo Kavadarci znam samo deka sum bliznak vo horoskop
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za Bliznaci:
1. boja koja ve odmara e Svetlo sina boja 2. muzika vo G-tonalitet 3. sreken den Sabota 4. da se druzis so onie koi se vo znak Jarec , so drugi samo diplomatija 5. sreken mesec Avgust 6. imas tvorecko telo – petta cakra |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za Vodolija:
1. boja koja ve odmara e Zelena 2. muzika vo F-tonalitet 3. sreken den Petok 4. da se druzis so onie koi se vo znak Strelec , so drugi samo diplomatija 5. sreken mesec Noemvri 6. imas karmicno i posledicno telo – cetvrta cakra |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
aj nesto za bik te molam
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pisete nesto i za strelec
|
||
|
||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e stvarno pishete neshto i za strelec
pa i jas sum strelec
|
||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
||
Внеси реплика | страница <1 3132333435 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |