![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 324325326327328 525> |
Автор | |
Гостин ![]() Гостин ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...
Hey Baby Do What You Please I Have The Stuff That You Want I Am The Thing That You Need She Looked Me Deep In The Eyes She's Touchin' Me So To Start She Says There's No Turnin' Back She Trapped Me In Her Heart Dirty Diana, Nah Dirty Diana, No Dirty Diana ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
PRATIM TE,SVE U KORAK SVAKU STOPU POLJUBIM
SVAKU SUZU,SVAKI UZDAH OSJETIM TU SAM DA TI NADU VRATIM AKO PADNEŠ DA TE UHVATIM PRATIM TE I KAD NE GLEDAM PO KORAKU TE ZNAM SVAKI DRHTAJ TVOGA TIJELA OSJEĆAM TU SAM DA TI NADU VRATIM AKO PADNEŠ DA TE UHVATIM PRATIM TE |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Polako uzimas mi dusu njezno dio po dio
vjesto kao da za mene si na svijetu jedina druge daju mi sve ali ih oci ne vide ti na moje sutra tacku si stavila |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
...sega ke bidam off topic, no nikogas ne mi bilo jasno zaosto site postirate strofi a temata e "Samo eden stih"...?
|
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Dal ona zna ko sam ti ja...
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
seka ![]() Сениор ![]() ![]() Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
ti si mi u krviiii
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
zatoa sto eden stih nekogas nemoze da gi zadovoli potrebite!!!
![]() ![]() ![]() ili ke treba strofa da pishuvas ili stih po stih.....i da ti se brojat postovi
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PRATIM TE,
|
|
|
|
![]() |
|
SVE U KORAK SVAKU STOPU POLJUBIM
|
|
|
|
![]() |
|
SVAKU SUZU,
|
|
|
|
![]() |
|
SVAKI UZDAH OSJETIM
|
|
|
|
![]() |
|
TU SAM DA TI NADU VRATIM
|
|
|
|
![]() |
|
idemo dalje
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 324325326327328 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |