![]() |
|
Азбука на изговори |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 124> |
Автор | |
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Глеј си работа!
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
drapaj si mevot!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
ZENO TOLKU TE SAKAM STO PODOBRO K TI BIDE BEZ MENE
|
|
![]() |
|
alan ford ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Necu moci da ti se javim, idem kod druga na planinu - tamo nema struje, telefona, ni za spavanje ne znam kako cemo, ima samo jedan krevet!
** Potpuno sam, dragi, zaboravila da ti se javim. Dosao je onaj tvoj drug pa nisam mogla da odolim, tako da smo bili zauzeti..... ** Toliko mi je zao sto te nisam pozdravila, nazvala, slala pisma, poslala e-mail, poruke, ...............................ali mi nije zao sto sam bila sa tvojim bratom! ** Izvini sto se nisam javila, mislila sam da nisi hteo da me cujes. ** IZVINI STO TI SE NISAM JAVIO MORAO SAM DA DADNEM KRMADIMA DA JEDU. ** Izvini sto ti se nisam javio mobilni mi je bio na vitrini i nisam mogao da ga dohvatim. ** Izvini sto ti se nisam javio, iskenjao sam snezanu i 7 patuljaka. |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
IZVINI MORAN DA POMINUVAN POVEKE VREME SO BABA MI,SEKERAS E PA SLABO GLEDA
|
|
|
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
jok, mozese i porano da napravis
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
izvini baba mi od 92 godini na zubar ja nosev
|
|
|
|
![]() |
|
Valeta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
јади бурек
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
BABA MI RECE DEKA SI DROGASH
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Irenica ![]() Сениор ![]() ![]() SIC ITUR AD ASTRA! Регистриран: 20.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2899 |
Lele,me boli glava!
![]() |
|
Понекогаш токму она што го бараш е она што не можеш да го видиш!
![]() |
|
![]() |
|
ljubovta e posilna od se!
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
EJ IZVINI NEMAM STO DA OBLECAM
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 124> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |