|
ЗАДГРОБЕН ЖИВОТ |
Внеси реплика | страница <1 293031 |
Автор | |
Pustinski-Lav
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 31.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Originally posted by Anthony Prijatele si prochital li kako go opishuvaat muslimanite zadgrobniot zivot? што ке ми е кога бев во него...Ако некои од нив биле, нека ми раскажат...Моежеби ке пронајдеме дека во некој момент и сме се сретнале таму Prochitaj go za sekoj sluchaj. Popsihodelichna prikazna teshko se naogja. Ne da si bruka na hristijanstvoto,tuku uste poglema bruka si za celoto covestvo,mrsh v koliba! Ti me si dostoen da napisesh niti izgovorish taka chist zbor kako shto e HRISTIJANIN talibanu, Aj odi stavi si pojas od dinamit i idi po gjavolite Anthony imas li ti malku opsta kultura.? Zosto postojano postiras samo gluposti i gi navreduvas muslimanite? Ako sakas da se vklucis vo debata napravigo toa so razum, i koristi dokazi vo tvoite iskazuvanja.
I nemoj da go vredzas na efendija, jer ti od negovoto dostoinstvo ni bukvata `d``ne ja poeduvas.
|
|
NEMOZETE DA GO NAUCITE NA DRUGI SO NISTO; MOZE SAMO DA MU POMOGNETE SOZNANIETO DA GO SPOZNAE VO SEBE
|
|
zidarski
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4385 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Anthony - navistina mi e sram koga gledam vakvi izjavi! Takvi izjavi imaat mesto na razni fashistichki sajtovi, na mesto kade se diskutiraat religiite, ima mesto samo za normalna diskusija!
A moderatorite, krajno vreme e da prevzemat pokrajni merki i kon ednata i kon drugata strana... vaka samo gubite dobri diskusii. |
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pazi Bogati -na efendiite im e dozvoleno da navreduvaat... ama koga gi navreduvaat togash toa e nekulturno . Ova e muslimansko svakjanje na kulturata???
|
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A be tolku mnogu e dostoinstven sto si dozvoluva da vregja hristijani. A i ti ne si nishto poaren |
|
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kaj je fantek? |
|
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|
Внеси реплика | страница <1 293031 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |