IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Помош !! Софтверски Проблеми!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Помош !! Софтверски Проблеми!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 55>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Статус: Офлајн
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 10:37
Не знам каде го пишува тоа, но знам дека датотеката се наоѓа во Linux. Windows не ја наоѓа. Во Linux може да се намести Windows да биде прв ОС.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2008 во 11:01
Pa brisi linux ostani samo na Windows i taka ne ti treba linux samo za muzika go koristite
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2008 во 14:00
Јас го користам Linux за проверка на USB-то. Од autorun тројанците нема спас. Го исклучував autorun и autoplay на компјутерот, но после подолго време пак ми направи проблем. Сега прво го проверувам на Linux и ако треба го чистам, па потоа се префрлам на Windows. Инаку мислам дека 80% од копмпјутерите се инфицирани. Доволно е да го вклучам USB-то на туѓ компјутер и заработувам некој тројанец.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
ladyzaki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 6584
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 13:59
ve molam za pomos .Mi se pojavuva predupreduvanje Somnitelen file.Virusi nemam napraviv kompletno skeniranje ama ova pa se pojavi . Stisnav izbrisi mi vika dali sakate brisenje pokraj toa sto ne e sigurno deka e virus.A virus ne e....sto da pravam ......da go brisam li ili.....тагатагатагатага
najslatkiot jazik ima najostri zabi
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Декември.2008 во 23:45
Софтверски ли е ,не ли е, три дена нерви изгубив со него... Generic Host Process for Win 32 Serices...... што да се прави...има ли појма некој???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 00:39
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

Софтверски ли е ,не ли е, три дена нерви изгубив со него... Generic Host Process for Win 32 Serices...... што да се прави...има ли појма некој???

Aj probaj so update tuka a i tuka tuka imas nesto
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 01:20
Originally posted by Dark HaCkeR Dark HaCkeR напиша:

Ќе се помачам ноќва... се надевам ќе се оправи...Фала ти за помошта
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 01:24
Originally posted by ladyzaki ladyzaki напиша:

ve molam za pomos .Mi se pojavuva predupreduvanje Somnitelen file.Virusi nemam napraviv kompletno skeniranje ama ova pa se pojavi . Stisnav izbrisi mi vika dali sakate brisenje pokraj toa sto ne e sigurno deka e virus.A virus ne e....sto da pravam ......da go brisam li ili.....тагатагатагатага

a mene.....nikoj ne mi pomaga........тагатагатага
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2008 во 13:39
Па со се мислиш тука избриши го што фајл е види ???
Кон врв
BACHIOS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2008
Поени: 1517
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BACHIOS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2008 во 12:45
brisi vednas
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2008 во 13:11

И јас го имам истиов проблем веќе некое време...
DarkHacker, сигурно ли е ова решение? Да не направам поголем проблем со ова...
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2008 во 13:55
Ако го инсталираш упдејтот нема шо проблем да направиш ако не се реши со него пробај со тоа другото ако одиш по прописите се ке средиш ако не знаеш јазик малце по тешко ке ти оди
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ladyzaki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2008 во 14:35
vaka mi pisuva this file is an adware component a pod toa pisuva appears to contain adware.virtumonde (heuristic detection) ova se pojavuva pri fastscan od trojan.Ima nekolku opcii sto da prevzemam ama se so mnogu kompjuterski poimi.Pomos ve molam ako znaete ....?тагатагатага 
Кон врв
Evenstar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Вечен оптимист

Регистриран: 09.Јули.2007
Поени: 3388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Evenstar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Декември.2008 во 14:43

Ако го инсталираш упдејтот нема шо проблем да направиш ако не се реши со него пробај со тоа другото ако одиш по прописите се ке средиш ако не знаеш јазик малце по тешко ке ти оди

Знам јазик, го спуштив, ама ми вели this file is potentially harmful for your computer, па го избришав...
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233 55>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,313 секунди.