|
Помош !! Софтверски Проблеми! |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 55> |
Автор | ||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не знам каде го пишува тоа, но знам дека датотеката се наоѓа во Linux. Windows не ја наоѓа. Во Linux може да се намести Windows да биде прв ОС.
|
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
Dark HaCkeR
Сениор Хакериште Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 683 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa brisi linux ostani samo na Windows i taka ne ti treba linux samo za muzika go koristite
|
||
Паланчански
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас го користам Linux за проверка на USB-то. Од autorun тројанците нема спас. Го исклучував autorun и autoplay на компјутерот, но после подолго време пак ми направи проблем. Сега прво го проверувам на Linux и ако треба го чистам, па потоа се префрлам на Windows. Инаку мислам дека 80% од копмпјутерите се инфицирани. Доволно е да го вклучам USB-то на туѓ компјутер и заработувам некој тројанец.
|
||
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ve molam za pomos .Mi se pojavuva predupreduvanje Somnitelen file.Virusi nemam napraviv kompletno skeniranje ama ova pa se pojavi . Stisnav izbrisi mi vika dali sakate brisenje pokraj toa sto ne e sigurno deka e virus.A virus ne e....sto da pravam ......da go brisam li ili.....
|
||
najslatkiot jazik ima najostri zabi
|
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Софтверски ли е ,не ли е, три дена нерви изгубив со него... Generic Host Process for Win 32 Serices...... што да се прави...има ли појма некој???
|
||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj probaj so update tuka a i tuka tuka imas nesto |
||
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе се помачам ноќва... се надевам ќе се оправи...Фала ти за помошта |
||
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a mene.....nikoj ne mi pomaga........ |
||
|
||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па со се мислиш тука избриши го што фајл е види ???
|
||
BACHIOS
Сениор Регистриран: 21.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1517 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brisi vednas
|
||
I'm gonna make him an offer he can't refuse- Don Corleone
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас го имам истиов проблем веќе некое време... DarkHacker, сигурно ли е ова решение? Да не направам поголем проблем со ова... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Dark HaCkeR
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако го инсталираш упдејтот нема шо проблем да направиш ако не се реши со него пробај со тоа другото ако одиш по прописите се ке средиш ако не знаеш јазик малце по тешко ке ти оди
|
||
ladyzaki
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vaka mi pisuva this file is an adware component a pod toa pisuva appears to contain adware.virtumonde (heuristic detection) ova se pojavuva pri fastscan od trojan.Ima nekolku opcii sto da prevzemam ama se so mnogu kompjuterski poimi.Pomos ve molam ako znaete ....?
|
||
|
||
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Знам јазик, го спуштив, ама ми вели this file is potentially harmful for your computer, па го избришав... |
||
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
||
Внеси реплика | страница <1 2930313233 55> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |