![]() |
|
БАР!!!!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 931> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I sega shto ke drmame rakija ljuta ili tekila
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
drugitesami idat
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
СУПЕР
АЈ ПО ЕДНО КАБАРНЕ СОВИЊОН ПА МАЛКУ СИРЕНЦЕ БЕРОВСКО ПА МАЛКУ ДОМАШНО ЛЕПЧЕ ММММММММММММММММММММММММММММ |
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
mezeto e zakon
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
samo prvata e teska |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
ve molam gospodo bez vreganje za pijanici se veli meraklii a za zenite sto mnogu sakaat da davaat ne se vika k*rvi tuku merakliki se nadevam naucivte nesto interesno denes a zoki ima i za tebe |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
ммммм....како ти изгледа мезенцево мила ана мари? мене ептен ми иде уз ракиичкава
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Aj ljutata shto se oljutivme./..ama ova tekilava kako ke mi dojde...pa vrtime na vince,,,
Znaete shto mnogu mi se jade pastramajlija sega so crveno vino kako ke mi dojde lele ![]() ![]() Idam da kasnam neshto puknav ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
ЕЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ
ПА ВИЕ БЕЗ МЕНЕ ВИНО ДРИНКАТЕ АЈДЕ ДА ВИДАМ КОЛКУ ТРЕБА ДА ИСПИЈАМ ЗА ДА ВЕ СТИГНАМ ПИЈАНИЧИШТА БРЕЕЕЕЕЕЕЕ ![]() |
|
![]() |
|
So vinoto dobro bi mi doslo malku skaricka
|
|
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
мене после втората ми е сеедно
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
хекторче мило, имаш ли нешто така по хард кор за со винцето? ни треба подлога, нели? |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ajde hektor davaj vamu i za zoki ama i meze obavezno
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2930313233 931> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |