|
Хороскоп |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 157> |
Автор | |
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno,spored astrologijata ne idat...Za karakteristikite na skorpijata procitaj go mojot post do Sexy.
Inaku,Vodoliite se eden prekrasen znak(sea ne znam na koj od vas dvajca mu podeliv kompliment)...Mnogu se humani,prijatelski nastroeni kon site i polni so razbiranje.Cesto znaat da bidat i dosta ekscentricni.Tie se idealisti i filozofi koi tragaat po podobar svet...No ovie nivni osobini mnogu cesto pravat da gi stavaat prijatelite pred partnerot(a i da mesaat prijatelstvo so sex),a toa e nesto sto Skorpijata ne moze da go tolerira.I kolku se Skorpiite posesivni,tolku se Vodoliite zelni za sloboda.Vodolijata saka da ima prijatel vo partnerot(kako i sekoj vozdusen znak) i ne saka da se vrzuva,dodeka Skorpijata go bara bas sprotivnoto.
Moze da si odgovaraat vo seksot zatoa sto Vodolijata saka da eksperimentira,a i na Skorpijata i se dopaga toa.Sepak skorpijata ima mnogu pogolemo libido od Vodolijata.
Za da funkcioniraat dobro potrebno e Skorpijata da ja kontrolira svojata ljubomora,a Vodolijata da mu se posveti malku poveke na partnerot.
I za kraj da naglasam deka koga se dadeni samo Soncevite znaci,malku e potesko tocno da se odredi kolku si odgovaraat...Za poprecizna slika potrebni se barem podznacite i polozbata na Mesecinata.
Zadovolen?
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА ...иначе мене ...најиначе тенкс
|
|
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nostradamus ima vizija...Gleda strast...Mnogu strast
Seriozno,prvo so mi paga u oci e golemata strast koja e prisutna vo kombinacijava...Bilo da se raboti za seks ili karanje,se vo vrskava e ispolneto so ogromen naboj na energija.Strelecot i Lavot spagaat vo grupata na ogneni znaci i odlicno si odgovaraat,a Skorpijata dodava ulje na ognot
Kako problem bi mozelo da se javat suetite na dvata partnera koi se naglaseni.Karanicite se sekogas mnogu burni(kako i se ostanato vo ovaa kombinacija),pa moze da se sluci da raskinat i za mala sitnica.
Vo sekoj slucaj seksualniot zivot koj bi trebalo da bide naglaseno dobar,moze da gi izmazni nesoglasuvanjata...
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мила па ова беше фантастично добро ми се допага.. ваљда двата знака знаат за компромис благодарам срце многу најмногу на свет
|
|
|
|
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fala
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срце мило.. како ми погоди.. Да се појаснам се снаогам многу добро со лавот дома т.е татко ми.. така да нема да има проблем
сем сексуалново да го испитаме со тој што не ми е дома Миалм ќе биде фантастично ммммм Гуш кандид |
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dupol jarec [jarec na kvadrat ]nesto za mene:) osven tvrdoglavos:)
|
|
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A da platis prvo?...Ziro smetkata mi e 0686047348...Analizata ke ja imas togas koga ke gi prefrlis parite na mojata smetka
|
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
KaLiNa
Сениор Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kandid jas prefrliv pari na smetkata,sega kazi mi nesto za kombinacija vaga-oven.... ili samo za oven kako znak sto znaes |
|
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dupol jarec?Uh...
So tvojot znak vladee Saturn edna od "najteskite" planeti...Jarcite se mnogu emotivno zatvoreni luge.Tesko iskazuvaat emocii,pa cesto deluvaat kako da se ladni ili bescustvitelni.Sakaat stabilnost i izbegavaat cesti promeni.
Mokta i uspehot vo karierata im se mnogu vazni i zatoa se itekako ambiciozni i vredni.
Obicno vtorata polovina od zivotot im e posrekna od detstvoto i mladosta.
Tradicionalni se i konzervativni.Mnogu go cenat semejstvoto.
Od partnerot baraat pocit,poslusnost,vernost i stabilnost.
Treba da izbegnuvaat emotivno ladni luge kako sto se i samite,zatoa sto na toj nacin nivnata zatvorenost samo ke se potencira
Sto se odnesuva do seksot,iako deluvaat rezervirano na prv pogled,pod taa maska sekrie prav vulkan od starsti.Dokolku go najdat vistinskiot partner ke uspeeat da soberat hrabrost i da ja demonstriraat svojata golema seksualna energija.
Od zdrastven aspekt najslaba tocka im se koskite,a osobeno kolenata. Изменето од kandid - 05.Октомври.2006 во 16:55 |
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
Schumacher
Сениор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од астрологијата само во ова верувам!И стварно ми помага.
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
kandid
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Duso,sorry so mi kasni odgovorot.Za tebe ke bide besplatno
Prvo ke ti kazam za Ovenot kako znak...Ovnovite se najcesto mnogu dobri vodaci.Mozat odlicno da gi upravuvaat so sebe i so drugite i da prdvodat vo razni akcii i profesii.Nezavisnosta im e itekako vazna i srekni se edinstveno koga se e pod nivna kontrola.Ocigledna e nivnata zelba da bidat glavni vo se.Ambiciozni se i vredni,a cesto i tvrdoglavi.Jasno i ubavo se izrazuvaat vo zborenjeto.Zainteresirani se za mnogu nesta,brzi se,energicni i vozbudlivi.Ne ja gubat lesno hrabrosta i imaat silna volja.Najdobri se koga od niv se bara brza akcija i odlucnost..
Sto se odnesuva do ljubovta,zaedno so Skorpijata se eden od najseksualnite znaci i skloni kon avanturi za edna vecer,no koga vistinski ke se zaljubat spremni se da sakaat iskreno i verno kako retko koj znak vo Zodijakot.
Obicno se fizicki vo dobra forma,pa cesto ostavaat dobar vpecatok kaj sprotivniot pol.
Nivna mana e posesivnosta i ljubomorata.Tesko oprostuvaat neverstvo,iako se slucuva samite tie da ne se verni.
Im treba ambiciozen i avtoritativen partner.Vo nikoj slucaj ne bi trebalo da bidat so nekoj koj e povlecen,sramezliv,ili na bilo kaoj nacin "mek".
Od zdrastven aspekt treba najmnogu vnimanie da obrnat na glavata i na telesnite povredi,zatoa sto se mnogu skloni na skrsenici,posekotini,rani i sl.
A sega za kombinacijata Oven-Vaga...Tie se sprotivni znaci,vo smisol,se naogaat na sprotivni strani od Zodijackiot krug,pa spored toa i nivnite glavni karakteristiki itekako se razlikuvaat.No dokolku se spremni na kompromis razlikite pomegu niv mozat da vlijaat pozitivno za vrskata,zatoa sto ke se nadoplnuvaat i ke imaat sto da naucat eden od drug.
Obicno gi privlekuva silniot erotizam so koj zracat i dvata znaka.Koga ke se spojat,mozat da uzivaat vo sekoj intimen moment.No toa ne vazi i za ostanatiot del od vrskata.Ovenot nema da moze da ja zadovoli potrebata za dlabokii emocie na Vagata.Zatoa e podobro koga Ovenot e zensko...Zenskite se po priroda custvitelni pa ke moze da i go pruzat na Vagata ona sto i e potrebno od emotiven aspekt
|
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
KaLiNa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala milo,ne znaes kolku si mi pogodila..... |
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 157> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |