![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 301302303304305 475> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ....Eden segment od zhivotot na legendarnata M.M.. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ....Dali vrakjanjeto vo nejziniot roden kraj beshe pametna odluka? Vredeshe li nejziniot obid da go vrati bivshiot dechko koj vekje beshe ozhenet?... |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ....Strast,muzika,solzi....film koj plenuva i ne Ve ostava ramnodushni,ednostavno prekrasna prikazna...! |
|
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
претерано добар филм
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
![]() ....Vojnata vo Bosna,bolkata,stradanjata.....ljubovta megju Muslimankata Alja i Srbinot Danijel... Dobar obid na Jolie da ja dolovi uzasnata slika vo Bosna vo 90-tite...! ![]() ![]() Изменето од Valerija - 30.Март.2012 во 16:35 |
|
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
^^^
ако е американски филмов не го гледам... |
|
|
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
![]() ![]() Доста беше за вечерва ![]() |
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ...Borbata megju Tezej i Hiperion (eden od Titanite) Prekrasen film...! "Sekoja chovechka dusha e besmrtna,no pravednata dusha e besmrtna i bozhenstvena" Изменето од Valerija - 01.Април.2012 во 18:31 |
|
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
многу добар филм, еден од подобрите воени, кој го интересираат воздушни битки, нека го гледа, малце е полн со британска гордост, ама тоа е...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() nishto posebno... prviot del beshe kade-kade podobar... Изменето од Omar - 09.Април.2012 во 10:59 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 301302303304305 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |