|
Кој ја присвојува историјата? |
Внеси реплика | страница <1 2829303132 147> |
Автор | ||||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ксантиката се славаше цел месец, со зачудувачки ентузијазам и вознес кон боговите и вечното Сонце - симболот на животот.
прекрасно!
|
||||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
SE SLAVESE I KE SE SLAVI, MAKEDONSTVOTO POVTORNO VOSKRESNUVA.
TRKALOTO SE VRTI BEVME NA VRVOT I SO SIGURNOST TAMU SE VRAKAME. DA ZIVEE MAKEDONIJA Изменето од kultuzin - 24.Март.2008 во 12:20 |
||||
ntg2003
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 483 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
35 евро? Така ли ве учат у Македониjа.. Не треси глупости.. Минимална плата от 01.01.2008 г 220 лв Нема medicinska sestra на минимална плата...умножи по 2.5 и ке получиш околу 280 евро и тогаш ке бидеш близу до истината |
||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
6,5 % зошто пола Бугарија е на гурбет во Европа и нема работна сила.. Затоа и се покачени платите Да се вратат сите тие што се на гурбет во Европа, во Бугарија ќе видиш колкави ќе бидат платите во Бугарија Изменето од Vladimir88 - 24.Март.2008 во 12:20 |
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
OVA MI GO IMA KAZANO EDNA BUGARKA, PRED GODINA DENA |
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
SAMO USTE OVA KE GO KAZAM, SME BILE POIM ZA TATARITE, A TOA I KE BIDEME SEKOGAS , OSOBENO NA KULTUREN PLAN.
TOA STO NA VESTACKI NACIN VE UBUTAA VO EVROPSKA UNIJA, NEZNACI DEKA STE PODOBRI, POBOGATI ILI POPAMETNI. |
||||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не знам...kultuzin... Виж ова:http://www.eufunds.bg/index.php?cat=121 Пожелавам го на вас истото.. И на Македониjа |
||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
не гледам татарски клипови ама сигурно ке ти се насмеев ако го гледфав така да |
||||
|
||||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не е клип..така да.. |
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
BLAGODARAM ZA ZELBITE. MAKEDONIJA I HRVATSKA NEPRAVEDNO NE SE VO EU,KOGA VEKE BUGARIJA I ROMANIJA VLEGOJA. TOA MISLAM DEKA I TI KE GO PRIZNAES,ILI BAREM KE OBJASNIS PO KOJA OSNOVA VIE DENES STE VO EU. SLUSNA LI DEKA VI JA STOPIRAA POMOSTA ZA ZEMJODELIETO PORADI MALVERZACII SO TIE PARI. |
||||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
уште нешто.....имам братучеди таму што студираат и знам каков живот имаат бугарите од тие што ми кажуваа.....70% од народот е сиромав јас пред 6 год. бев на одмор.....таму каде што бев сместена (апартман) газдарицата се чудеше колку трошиме а јас би рекла дека не беше луксуз туку онака малце поопуштено но не премногу. нејзината дневница беше колку еден доручек.
|
||||
|
||||
ntg2003
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мисла дека и Македониjа и Хрватска не са поназад од България и Румъния. Ни во икономски, ни во политички план..Хрватите ги дрпна назади Хага, а вазе грчките сплетни.. "SLUSNA LI DEKA VI JA STOPIRAA POMOSTA ZA ZEMJODELIETO PORADI MALVERZACII SO TIE PARI." Таа е нормална процедура..Оние от владата не требе да краднат..а они са свикнале само това да праат.. |
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
AMERIKA BEVME I KE BIDEME AMERIKA ZA NIV , OVA NE GO ZABORAVAJ BLUEPLAYER, I NISTO NE TREBA DA TE CUDI.
|
||||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
UBAVO STO REALNO GLEDAS NA RABOTITE. POZDRAV. |
||||
Внеси реплика | страница <1 2829303132 147> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |