![]() |
|
Сфатив дека... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 78> |
Автор | |
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сфатив дека ако прво се вклучам тука работите ќе ми останат. Затоа денеска за прв пат прво завршив еден куп ситни неодложни работи па сега на тенане ќе си муабетам со пријателите
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Сватив дека со сила убавина не бива
![]() |
|
![]() |
|
IdiBegaj ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 418 |
........i ubav den moze da bide naporen se osekam ko slon
![]() ![]() ![]() |
|
Zivi bili pa videli,.......
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
ne lazam ja govoram vistinata ja i u 4 oci
Изменето од *moon* - 08.Јули.2009 во 02:40 |
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Ништо не сватив...!!!
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
na nikoj ne smees da veruvas...ama bas na nikoj
![]() |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Ѕверке ... така е... !!!
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
...уште многу работи не знам, не сум видела, не сум вкусила...назад ми е времето, допрва треба да се докажам, покажам и сама себе да успеам да се направам среќна.
|
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
...некои луге никогаш нема да се променат ,колку и да се надеваме
![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Сфатив дека садовите никој нема да ми ги измие
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Lady Blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Sfativ deka navistina mu e dosta .....
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сватив дека........ако џвакаш чунга лунга саказ
ќе правиш гоолеми тапанчиња ама ќе бидеш мнооооогу досаден ![]() |
|
![]() |
|
Popi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Sakala jas ili ne, ke moram da si ja platam smetkata za mobilniot.
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 78> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |