![]() |
|
Предлози за типување |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 89> |
Автор | ||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sori ali juve-lazio bi ja igrala 1
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
|
I JAS TAKA BI IGRAL ![]() |
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Јувентус мора да освои некоја титула се со цел да се задоволат огромните апетити на навивачите.
Денес сигурно победуваат,и најверојатно ќе играат во финале со Сампдорија,оти тешко е за Интер денес да ја надмине негативата од 3 гола од првиот меч во Верона.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
гoстин ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
|
koj ve prasuva vas
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
За денес неколку типови од мене.
Квотата е околу 12,па повелете пробајте ја среќата,на ова може да се додадат како според мене многу сигурни единици од типот на Андерлехт - Дендер 1
Стандард - Мехелен 1
Среќно
![]() |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
kako se zaletavte site za Baern toa e cudo edno. znaev deka ke zaebat
|
||
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Ајде сега една комбинација за мене. Да добијам некој денар да си купам нешто пролетна гардероба. ама за малку пари да добијам Никако многу скапо да ме чини
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
aj pocekaj do sabota pa jas ke ti kazam edna kombinacija...mene sabotite mi se najsrekni
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
Еве типично Влашко размислување
![]()
За 100 денари уплата ќе земеш околу 1000 денари добивка,а твојата желба за 10000 илјади ќе ја имаш само ако уплатиш 1000 денари на оваа комбинација. Па повели Мамамд
![]() |
||
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
Кај чекав толку, ќе чекам уште една недела.
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
zaguben ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
|
JAS posleden pat fativ vo 2004 godina vo septemvri okolu 3000 i nesto denari za liga na sampioni i od togas 2 godini nisto ne fativ. VIDOV NEVIDOV SE OTKAZAV DOSTA BESE TROSENE PARI ![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Мамамд ме послуша за комбинацијата,добитник сум на рамно 10000 денари.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Ај по влашки- Што е твое е и мое ![]() ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2829303132 89> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |