|
Свингери |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | ||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Suk*r nekoj so zdrav razum na forumov od drugiov pol.
|
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
охохох па се разбира не... а каде би еволуирале со умојте сем во тој правец... се разбира дека дечко ти немат да те остајт пошо и тој е ко тебе ограничен... а уствари е би... значит сакат некој да го местит а не сакат девојката да му ја ебит некој пред него... е то е балканското...
Изменето од Eleni - 23.Октомври.2007 во 13:24 |
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има луѓе кои љубат само еднаш во животот и се би направиле за нивната љубов а не ги интересира каква била нивната Љубов предходно и што правела! Изменето од Eleni - 23.Октомври.2007 во 13:25 |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Maaaaaшшшшшшшкоооооооооооооо на мажжж верен нежен неопходен бзззззз Изменето од SeXY - 22.Октомври.2007 во 14:20 |
||
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ти секси.... не би те палело некој да те онаквит пред дечко ти???
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Го знаеме твоето мислење и затоа те молам смири ги страстите само напаѓаш а самиот не се произнесе! |
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не воопшто |
||
naum 1518118
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама мислиш то ке ти ја зебит љубовта со него???
Изменето од Eleni - 23.Октомври.2007 во 13:26 |
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro be luge , kako mozam zena mi sto ja sakam da ja delam , ne e obicna k*rva sto sme ja ebele site od studentskite denovi .
Pojdete kaj albancite , tie barem celo vreme svingaat (ako imate muda), si gi ebat rodninite i se sto ke mu dojdi pred k*r . Zemete si albanec ke ve deli i so tata i so braca . A nie mislime deka ova e tabu tema , verujte mi kaj albancite ne e . Odete kaj niv .
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
MissSexy
Сениор Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znaci da sme jasni , eden den ti raga sin , ti gotvi doma , te ceni i saka i tebe tie ok na necii drug k*r da svrsuva , pred tvoj oci ...?
Deckomi , pa i bi da e vo toj moment ako i koga bi predlozil takvo nesto letat vo maglata so svetlosna brzina , pa narecime i zabulena i glupa .Neka odi to od kukata ama nikogas ne veli deka e In ili vo nekoja si normala swing..
Изменето од Eleni - 23.Октомври.2007 во 13:28 |
||
U never get a second chance to make a first impression
|
||
naum 1518118
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ееејјјј ал сте наивни... а која е разликава некој да ја онаквит пред вас или од зад грб...???
|
||
Tattoo Beauty
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
БРАВОООО!!!!!!!!!!!! НЕМАМ КОМЕНТАР ПОТПОЛНО СЕ СОГЛАСУВАМ |
||
naum 1518118
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се сте домакинки.. а ко ке се швалерисвите тогаш кај ви е љубовта...
Изменето од Eleni - 23.Октомври.2007 во 13:29 |
||
naum 1518118
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
нормално...
!!! не знам и јас кај барам правдина..
Хлапац јернеј и његова правица...!!!
|
||
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |