|
Највозбудливиот дечко има... |
Внеси реплика | страница <12345 17> |
Автор | ||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ondak spajdermen |
||
KaTeNcE1111
Сениор Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A ubavi oci?
|
||
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pajakot ima samo dolgi trepavici, a za oci bas i ne sum siguren
|
||
lovely
Нов член Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Visok, plav, so sexy razvieno telce, ubava nasmevka, smisla za humor, pameten,stil na oblakanje, da znae da se ponasa so zenska..........ima takov ili ova e samo BUJNA FANTAZIJA ???? doborvolci neka se prijavat !!!!!!!
|
||
I will always love you
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nema ovde takvi, sve sme u glavno niski, crni, zakrzlaveni, bez zabi, namkori, glupi, se oblakame u vuneni eleci i visoki gumeni cizmi, kako od planina da sme simnati oti naviknati na ovci i magarici. Ako sakas takvi, na pravo mesto si
|
||
lovely
Нов член Регистриран: 20.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Epa sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam takov deckoooooooooooo
PERFEKTEN hehe, se salam, ne baram sovrsenstvo NIKOJ NE E SOVRSEN i znaete so sekad se zatreskuvame v poinakvi od onakvi kakvi sto sme barale. |
||
I will always love you
|
||
lovely
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
I will always love you
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ja na primer ic ne sum ubav i duri zenskite se gadat,a baska site me izbegavaat i zatoa dremam ovde na forum za kolku so nekogo dve - tri recenici muabet da storam so nekogo.
A sto da praam duri i ja imam merak. Inace rabotam kako zvonar u edna bogorodicna crkva. Ako nekoja gleda merak u takov, nek se javi...ke i najdeme |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
хахаххахахахахах, како што јадев, го плукнав јадењето од смеење, да те ебам збунет, кај најде овоа да го пишеш |
||
|
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
моме, гледаш дека не се бараат само пари и кола?
сите сте материјалистки, се бара материјал, ама на друго место, т.е. до колена |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
lovely
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
HAHAHAAHAHAAHA lele stvarno ne si zdrav, i mene me iznasmea |
||
I will always love you
|
||
AlisaMM
Нов член Регистриран: 17.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E ovoj odgovor bas mi se sviga
|
||
Alisa
|
||
AlisaMM
Нов член Регистриран: 17.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a inaku drugive odgovori mi licat kako odgovori od devojcinja-tinejdzerki koga ke gi prasaat kakov decko sakaat, i oni celite zbuneti i trepkaat i vikaat: plav li crn nema veza, ocite da mu bidat vakvi, obravcinjata takvi, gazeto onakvo, kako za vo smomenarka sto ja pisuvavme koga bevme osnovno
|
||
Alisa
|
||
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ispaga po stomacni ne se palat zenive :)
jas pa vikam ce perat na niv :)
ama niv ne gi ni interesira izgleda stomacista sakaat:)
pa ako mu e do kolena kako ce ve ebe ah vie izgleda ne ste imale problem ili ne ste probale so bozdogani da si igrate da vidite dali cel ce mozete da go primite ]
nekoja eve da kazeme nad 24sm:)
a?
plus debelotina a za pod miski ebate od covekot urda ako sobira pod miski:)
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <12345 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |