![]() |
|
После колку време врска да му дадеш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 19> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja ke ja macam godina - dve, da se isposti i samata posle da me moli
|
|
![]() |
|
dolnodupenka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 156 |
ma odma davam
samo ima sutraci
so ne sakat
![]() |
|
![]() |
|
^NaJuBaFa^ ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 13 |
po 3 godini vo vrska NAJMALKU!
|
|
cvet4e
|
|
![]() |
|
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
pa koga ke pocuvstvuvas deka toj e vistinskiot...i so sreka
Изменето од PAVLIN - 30.Јуни.2007 во 03:53 |
|
![]() |
|
miki-li ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1176 |
utre
|
|
![]() |
|
srecka ![]() Група ![]() Регистриран: 20.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 35 |
odma ce mu dadam samo da go najdam
|
|
ve sakam
|
|
![]() |
|
Mishell_G ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Локација: Sweden Статус: Офлајн Поени: 575 |
Posle 6 meseci, posle eden mesec, posle edna nedela, posle eden den... A be se opravduvam
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ateist ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
убаво рече некој овде, „не е чоколадо па да му дадеш“. Мажите се оние кои даваат, жените примаат.
![]() ![]() ![]() Изменето од Ateist - 30.Јуни.2007 во 15:13 |
|
![]() |
|
^NaJuBaFa^ ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 13 |
sto e do mene davam.....darezliva li4nost sum :P ama koga davam i zimam po nesto......ako veke e za sex togas,ke razmislam
![]() |
|
cvet4e
|
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Тогаш во најмала рака ќе си останеш стара мома, а во најголема рака ќе станеш калуѓерка.
|
|
![]() |
|
Pa sto poarno li e po 3 meseci ili 4 da mu dadam seks pa potoa da mi se skara i na site da raskazuva deka me legnal i site da me znaat deka sum lesna epa vaka ke 4eka ako ne koj go ebaa kaj so iam poarno neka odi !!!
|
|
cvet4e
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Ako me saka dovolno ke 4eka 4 meseci ili kolku sto e potrebno da 4eka a ako ne uste od start neka se otkaze poso gi ima tie so se davaat od odma
![]() Изменето од male4ka - 01.Јули.2007 во 00:18 |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
B2 ![]() Сениор ![]() ![]() Тврдим Да Сам Непобедлив Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 361 |
spored mene toa zavisi i do dvajcata partneri treba da si dojde spontano samo po sebe
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
strplivosta bila vrlina
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |