|
Дали лесно се заљубувате на чат |
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eehhh,mammo,...imash dobra memorija,a?
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Yess...
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
togas moram da ti kazam deka izgleda ne citas mn mn po drugi podforumi,jas od uvek kazav deka JA SE PUSTAM U ZIVO A NE NA NET......... ps> uciliste,fakultet?????????aj klikni mi go profilot!!!! Изменето од LouWeed - 21.Март.2007 во 14:51 |
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne,Lou jas ne gi analiziram detalno site od forumov....nemam potreba,nitu citam po profilite.
Samo gi citam komentarite i komentiram na niv. A inaku za pustanjto "vo zivo"-bravo!!! |
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ali gledas sea deka komentarot ti bese utka........na eden od mote bezbrojni komentari.hahahaha |
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sto...ovde se takmicime koj kolku utki imal vo komentarite???
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne, ali mozebi ne sakajki ke dobies pogresna slika>>>ali ne ni moras ako mene me prasues.......... ....mozda ja ke ja dobijam...... |
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako de,sto e vazno?
Mnogu izbegavme od temata..aj sega kazi kolku fati na chat?? |
||
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ова е многу интересно прашање. како може некој да се заљубува на chat не ми е јасно. треба да се има таква намера од старт, значи си бараш некој спроти тебе, како што велеа во песните и оп, тргнува работата.
а ако нон стоп chat-уваш со друга цел, да се слушнеш со пријатели или да добиеш или дадеш помош некому, како ќе се заљубиш? значи било да си во дискотека или во кафуле, или на работа, или на училиште, за да се заљубиш треба да ти е симнат гардот. т.е. треба да си со таква намера. не мешајте баби и жаби, не е битно каде, битно е дали лесно се заљубувате? тогаш имате проблем, оти изгледа и лесно се одљубувате. а за тоа каков бил соговорникот, манијак, дете или лажго, секој оној кој е изградена личност, само такви можат целосно и безусловно да се заљубат, би требало да може да оцени, после неколку реченици напишани на chat. |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
Pimp Daddy Manev
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
jas na chat sum fatil samo dve do sea |
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
UH,SAMO
|
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a inace...ne e lesno da se zaljubis na chat...ama mozno e...moze da se kaze deka sum go iskusil toane ni mislev da se zaljubam u nea...a ni ona u mene...toa tuku taka se sluci....sekoja nokj do pet saat na mikrofon i na kamera...eeeee...toa bea vreminjaa imam i edna drugarka sto e zaljubena u eden...sto go znae samo preku chattaka da...moze i na vas da vi se sluci istoto
|
||
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
|
||
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AAAAA,LJUBI LJUBI A GLAVU NE GUBI...........SVASTA......I DA NE SE OMAZI ILI OZENI? |
||
Pimp Daddy Manev
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
hahaha...ne be pa i tiso me napraisamo sakav da vi kazam deka e mozno
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |