|
Заљубеност - болест |
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
djabe,be,...nishto ne pomagashe,...ama za sreka mi pomina posle godina i pol,...lele kolku sum bil budala,..koga ke mi tekne!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес... Мала доза добив Ама утре може ќе добијам поголема ако бидам умна |
|
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум слушнал некој да умрел од таква болест. Може би човек попрво би умрел од морска болест, одколку од љубовна болест. |
|
R-C-F
Сениор Регистриран: 22.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 368 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaljubenosta e bolest vo situacija koga vo formata vo koja si zaljuben gledas i negativni elementi a toa pravi kaj tebe da se aktivira odbranbeniot sistem so sto si vo pozicija da treba da kontaktiras so forma od koja treba da se pazis
i taka pocnuvas da zapajdzas vo magicen vrtlok od koj kolku povejke se trudis da izles se povejke pajdas vo nego
P R O C E E D.................
|
|
M O J O T I Z B O R E I S L A M N E K A E I V A S
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zaljubenosta e kako proliv
|
|
~ThA DrEaM~
Група Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море како би ми завршиле работа две вакцини сега.
Едната за да не го сакам тој што не заслужува, а другата за да го сакам тој што заслужил. |
|
www.vicoteka.srkaj.com
|
|
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a, dali ti si bil zaljuben ili ne? ako da, dali mozes da go potvrdis toa deka e psihicka bolest, a ako ne, zasto ne? zatoa sto si bil izrasnat vo sovrseni uslovi? ....i sto e toa spored tebe sovrseni uslovi? |
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dobra tema stom se raboti za ljubovta ... ljubovta ne e nitu telo ... nitu dusa ... Ljubovta e skok od edna sostojba vo druga ... i toa skok od : 1. sostojba bez ljubov 2. vo sostojba so ljubov skokot od edna vo druga sostojba ja osekame kako ljubov... ljubovta e da se dade covek bez da ocekuva nesto za vozvrati ... ljubovta ne e po zelba ... tuku e iznenadna ... ljubovta e Bozja priroda ... Bog e neogranicena ljubov ... zatoa ljubovta i bolesta ne se vo korelacija ... pak ke napomenam Ljubovta e neogranicena bozja priroda ... toa e da se dade covek ... bez da ocekuva nesto za vozvrat ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
JASEN
Сениор Регистриран: 07.Септември.2007 Локација: Qatar Статус: Офлајн Поени: 95 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да,
d/g febris a, moriss |
|
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
|
|
JASEN
Сениор Регистриран: 07.Септември.2007 Локација: Qatar Статус: Офлајн Поени: 95 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
само заборавив да ви кажам тоа е синдром. |
|
.....NE SVRTUVAJ SE SINE!!!!!!
|
|
cucibuci
Нов член Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 11 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima golema razlika megu Zaljubenos i Sakanje! Zaljubenosta e kratko trajna i e mnogu ubava, letas vo oblaci a sakanjeto e dlaboko custvo
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da sakas premnogu nekogo ili sebe si, sekako e bolest. Da lizes tug cmar zosto ne mozes sopstveniot ?
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Остај шо е болест и напаст е...да не моеш глава да кренеш од љубов...брееј колку добро прај толку и лошо...
Може и од работа да ме избркаат |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta e najgolema bolest celo vreme samo na nea da se misli, nikako od glava da mi iskoci
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |