|
Хипноза |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo...vo pravo si.... |
|
Kali Ma
Група Регистриран: 23.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пред пар години знам дека во мкд доаѓаше бугарски хипнотизер и соработуваше со клиниката за психијатрија...
но, за хипноза потребна е препорака од психијатар... а тоа тешко се добива... има еден куп прашања од типот зошто ти треба, што ке ти помогне и на крај д-ри одлучуваат дали ти треба или не... ако работите се измениле... би сакала да чујам... |
|
isus
Нов член Регистриран: 29.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ineresna tema ve molam prodolzete
|
|
dark
Сениор Регистриран: 28.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 247 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ima li na nekoj fakultet za psihologija vo makedonija odel za hipnoza ili takvo nesto ???
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da,da sekoj koj saka moze da si nauci da hipnotizira!
Hipnozata ne smee da ja primenuva sekoj,postojat samo pomal broj na psihijatri koi ja koristat vo svojata terapija... |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
isus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
opsto: dali sum hipnotiziran ili nesvesen za mnogu raboti sto ne mi idat bas od raka da gi svanam
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnogumina se hipnotizirani koga ke pominam na plaza so moite specijalni kupaki so futrola za puska zakacena za megunozjeto t.e. za ednata noga
|
|
isus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci me gleda a ja mislam me hipnotizira a ustvari ona e se hipnotizirala od mene
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |