![]() |
|
Што ако девојката е нерасположена за секс |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 20> |
Автор | ||
antonijo ![]() Сениор ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne da ja raspolozis da ja zadovolis site custva da i gi razmrdas,ne e lesno i ednostavno
![]() ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
ke ja fatish za kosa,ke ja napupish i,............................se ,zaebavam,ako ne e shto mozesh ,ke pochekash drugpat koga ke bide,............osven ako ne si silegija
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
Vo momentot kje ja razberesh i sosema normalno kje izreagirash...arno ama...koga najmnogu kje ja cesa kje gledash fudbal ili tn.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
|
Никогаш не сум направила такво нешто... таквата постапка не е чесна...ни кон него ни кон мене... Изменето од Julija - 01.Февруари.2007 во 00:55 |
||
![]() |
||
![]() |
||
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
|
Namerata na taa postapka ne e da navredis . Zenite ponekogas go pravat toa samo za da bidat osvoeni istoto go pravat i mazite . Toa se vika ljubovna igra!
![]() |
||
![]() |
||
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
|
ZENMASTER ODLICNO KAZANO !!!
|
||
![]() |
||
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
|
Зар има не расположени девојки за секс?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Има, има
![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
|
У тој случај би направил све за да ја расположам.
![]() |
||
![]() |
||
patis ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 6 |
|
I NIE ZENSKITE NEKOGAS SME NERASPOLOZENI I NE SAKAME SEX A VIE MASKITE SO TUKU ZAPNUVATE AKO GLEDATE DEKA NEKIME
|
||
![]() |
||
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
па ете едноставно ни се попалил, и место над када, си бараме подобро место... едноставно како воздухот ![]() ![]() ![]() |
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
||
skywalker ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 10 |
|
idiotizmot radja idioti, neinventivnosta radja debili, sexualnite frustracii radjaat potreba od temi kako ona so silovanjeto ili ovaa, dali ke i go bapnes na devojkata ako ne e raspolozena za sex, i dali taa ke ti go bapne tebe ako ti ne si raspolozen za sex? daj be ludje nesto pointeresno za debata, a ako vie si imate problemi so toa dali partnerot treba da vi dade ili ne koga ke ne e raspolozen, togas podobro da se vratite vo sobata so tema masturbacija i da si go drknete ili da si ja drknete za dobra nok!!! SAKAM PAMET A NE PLAVUSHI SO MASKI I ZENSKI POLOV ORGAN!!! |
||
![]() |
||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|
ako ne e denes -gledajte film
utre kje bide garant no zeznato e utre ako tebe ne ti e do nananaj ![]() |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |