|
Дечко/девојка од друг град |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
BeStSeLeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
partner od drug grad...booooOOooooOooooring:D
|
|
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
nade
Нов член Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa bas e super, jas imam 3 godini vrska so decko od drug grad se gledame poretko 3-4pati mesecno i.....sto mi fal pa ako bideme zaeno nonstop nema da bide interesno, neli?
p.s se gledame na dva dena samo za vikend, znaci 8dena sme zaedno vo mesec Изменето од nade - 16.Јануари.2007 во 14:16 |
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drug grad i druga drzava ne se isto, da, tuka sum se zbunila malce
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
emkas
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 398 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vrska so decko od dr. grad uspeva da.Eve ja imav 4 god takva vrska - sea ne sme zaedno, megutoa ne bese problemot dalecinata drugo ispadna... Ako se saka iskreno uspeva A so decko od dr. drzava potesko...imav i takva vrska 1 ipol ama sepak dalecinata si go pravi svoeto.
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма не, не е проблем тоа да е од друг град или друга држава
само да не е од друга галаксија , инаку далечината на континентите воопшто не смета хахахаххаа се згазив од смеење |
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da be, pa u gnjavaza zamisleni momenti, kakvi pozi prai na nekoj si tamu.
Moze i u ist grad, ako e takva, no oteznuva sto sekoj moment mozam da ja otkrijaaam, baska mozeme da se onaduvame sekoj den, taka da ne ke mi otekuvaat jajcata. Ova ne drzi |
|
SummerLove
Сениор verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nema vrska dali partnerot ke ti bide od dr grad
|
|
devojka21
Сениор Регистриран: 02.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас не сум имала дечко од друг град и некако не ми е баш јасно како успеваат тие врски , какви врски се тие каде 2пати се гледаш месечно со дечкото некако нелогично ми е
но најверојатно овде е клуч на успехот само безграничната доверба
|
|
Life is beautiful
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
од лично искуство можам да кажам дека успеваат вакви врски,јас и дечкото сме од 2 различни града и сме во врска 5 години...првата година се гледавме поретко 1 или 2 пати неделно,навистина не беше се така лесно но кога се сака се се може,со текот на времето се променија некои околности и од тогаш сме скоро секој ден заедно
Изменето од Schatzii - 02.Јуни.2010 во 19:54 |
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е тогаш.... Можеби и ќе потрае....се додека не почне да ти значи многу...и да почнеш да љубомориш ... и...и......и тоа... |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A kaj e "drugiot" grad?
Na drugata strana na planetata?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Milica.B
Сениор Регистриран: 25.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 355 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obozavam deckovci od drugi gradovi
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mnozinava za u ist vremenski period e ili?
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |